SK Telecom kopen of niet?

SK Telecom Co Ltd

CEO

Jeong Ho Park

Gevestigd in

Seoul

Land

South Korea

Industrie

Wireless Telecommunications Carriers (except Satellite)

Sector

Information

Beurs

New York Stock Exchange Inc

SK Telecom aandelen kopen

5/5

SK Telecom aandeel advies

Wat kunnen we verwachten van de aandelen koers van SK Telecom in 2024? De koersverwachting hangt af van verschillende factoren. Buiten de algemene wereldeconomie, is het belangrijk om te kijken naar het bedrijfsprofiel van SK Telecom.

SK Telecom is de afgelopen periode positief in het nieuws geweest, waardoor verschillende aandelen experts positieve verwachtingen hebben voor de aandelenkoers. Beursgenoteerde bedrijven zoals SK Telecom presenteren jaarlijks hun plannen en doelstellingen. Op basis hiervan kan een koersprognose worden gemaakt. Zo zijn er ook vele experts die hun advies geven of het de moeite waard is om SK Telecom te kopen of niet. Alhoewel wij geen financieel advies kunnen geven voor het kopen van aandelen, kunnen wij wel onze verwachtingen delen.

Moet je SK Telecom aandelen kopen of niet? Een verwachting van de SK Telecom aandelen is op het einde van de dag niets meer dan een verwachting. Probeer het bedrijf goed te leren kennen en bestudeer wat er in het verleden allemaal met de koers is gebeurd. Op basis hiervan kun je zelf een inschatting doen

Eenvoudig beleggen in SK Telecom aandelen via dit stappenplan:

Broker kiezen

Kies de juiste broker die past bij jouw doelstellingen (wij raden DeGiro Freedom24 aan!).

Geld overmaken

Maak eenvoudig geld over via verschillende betaalmogelijkheden!

Aandeel zoeken

Zoek het aandeel SK Telecom binnen de broker.

Beleggen

Start met beleggen in SK Telecom aandelen!

SK Telecom aandelen kopen? Beleg via DeGiro!

SK Telecom aandeel vandaag kopen of niet? Advies

SK Telecom koers informatie

Datum 17 juli 2023
Slotkoers $19,87 +0,05%
Handelsvolume 583.893
Openingskoers $19,86
Hoogste koers $19,95
Laagste koers $19,78
Koersbereik $0,16

SK Telecom aandelenkoers van de afgelopen 5 dagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
17 juli 2023 $19,87 +0,05% 583.893 $19,86 $19,95 $19,78
14 juli 2023 $20,11 +0,20% 397.223 $20,07 $20,12 $19,99
13 juli 2023 $20,07 +0,05% 269.497 $20,06 $20,07 $19,97
12 juli 2023 $19,91 +0,76% 409.844 $19,76 $19,95 $19,64
11 juli 2023 $19,44 +0,36% 454.037 $19,37 $19,45 $19,28

Aandeel SK Telecom verwachting

Een aandeel van SK Telecom kopen kan een stuk lucratiever zijn dan je geld op een spaarrekening zetten. Daar staat tegenover dat je ook meer risico loopt om juist geld te verliezen. De keuze om SK Telecom aandelen te kopen moet dan ook weloverwogen zijn. Een beursgenoteerd bedrijf als SK Telecom kan immers ook plotseling veel waarde verliezen door een gebeurtenis of tegenvallende kwartaalcijfers van SK Telecom.

De afweging om aandelen van SK Telecom te kopen kan je van de volgende factoren laten afhangen:

  • Is het bedrijf financieel gezond?
  • Waar staat het bedrijf om bekend?
  • Wat is het koersdoel van SK Telecom?
  • Wat is de prognose van de aandelenkoers van SK Telecom zelf?
  • Hoe ziet de missie en visie van SK Telecom eruit?
  • Is de organisatie gezond, of rommelt het binnen SK Telecom?
  • Wat kosten de SK Telecom aandelen?
  • Zijn er recente positieve investeringen gedaan door SK Telecom?

Op basis van al deze factoren kan je erachter komen of SK Telecom aandelen kopen een verstandig idee is of niet. Hoewel je nooit zeker weet wat de aandelen van SK Telecom gaan doen, kan er wel een goed onderbouwd risico worden genomen door een SK Telecom aandeel te kopen als je goed op de hoogte bent van de huidige situatie.

Als je overweegt SK Telecom aandelen te kopen, let dan zeker op het nieuws met betrekking tot de aandelen en het bedrijf van SK Telecom. Je kunt ook technische analyses van verschillende aandelenexperts bekijken. Net als ons team hebben meerdere experts hoge verwachtingen van de voorraad van SK Telecom en voorspellen dat de prijs het komende jaar in waarde zal stijgen. Is SK Telecom een buy of een not buy? 

Aan het eind van de dag kunnen we je niet vertellen dat je een bepaald aandeel wel of niet moet kopen en je moet deze vraag zelf proberen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet naar de SK Telecom aandelenkoers, voordat je in hun aandelen belegt. Des te beter je onderzoek, des te beter je kansen op een positieve afloop. Wij geven dan ook geen financieel advies.

SK Telecom advies

Blijf altijd op de hoogte van het laatste aandelennieuws door beurzen zoals de AEX goed in de gaten te houden. Maak er een gewoonte van om regelmatig even de koersen even door te nemen, het laatste aandelennieuws te checken en technische analyses te bekijken. Dit is vooral belangrijk als je serieus wilt beleggen. 

We zien dat het bedrijf en hun huidige ontwikkelingen vaak een directe relatie heeft met de SK Telecom koers. Hiernaast is ook de sector van het bedrijf erg relevant en de algemene economie. Denk aan nieuwe ontwikkelingen in de sector, mogelijke fusies van bedrijven en noem maar op. Dit soort ontwikkelingen kunnen direct zorgen voor een stijging of een daling van de aandelen koers. Ons advies voor SK Telecom is dan ook. Bestudeer de markt goed! Op deze manier voorkom je gekke koersveranderingen. 

Bekijk hieronder hoe veel er momenteel naar SK Telecom wordt gezocht op Google. Een erg belangrijke indicator!

Gaat SK Telecom stijgen in waarde?

Het lijkt erop dat SK Telecom aandelen nog veel groeipotentieel hebben. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen dat ze in prijs zullen stijgen, maar als we zien hoe het bedrijf het in het verleden heeft gedaan, is er nog veel mogelijk. 

Zorg ervoor dat je het bedrijf op de voet volgt en kijk wat andere concurrerende bedrijven doen. Zo kun je zelf voorspellen of SK Telecom aandelen het komende jaar in waarde gaan stijgen en of je je geld in het bedrijf moet gaan investeren.

Investeren via de beste brokers:

5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5

Veelgestelde vragen

Ons team kan geen financieel advies geven, dus we kunnen je niet vertellen om SK Telecom aandelen te kopen of niet, dit is een beslissing die je voor uzelf moet nemen. We kunnen je aanraden om zelf onderzoek te doen. Kijk goed naar het bedrijf waarin je denkt te investeren, bekijk de missie, visie en hun toekomstplannen.

Bestudeer ook technische analyses van aandelenexperts, wat voorspellen zij? Hierna kunt je je eigen mening vormen en beslissen of je SK Telecom aandelen wilt kopen of niet.

SK Telecom aandelen worden verhandeld via een broker zoals DEGIRO. Om te beginnen met handelen moet je een rekening openen bij de broker. Zodra je je account heeft geopend, kun je SK Telecom aandelen kopen, of andere aandelen natuurlijk. Bekijk hier een lijstje van de beste brokers.

Ja, SK Telecom is beursgenoteerd. Aandelen van SK Telecom worden verhandeld op de New York Stock Exchange Inc. Wil je graag aandelen kopen van SK Telecom, dan moet je dus een account aanmaken bij een broker zoals DEGIRO.

Ja, SK Telecom keert waarschijnlijk dividend uit dit jaar. Voor het exacte dividend percentage kan de website van SK Telecom bekeken worden. Mochten er wijzigingen zijn in de plannen voor dividenduitkering door SK Telecom, dan vind je dat ook op de website van de organisatie.

Andere aandelen

Bekijk hieronder nog meer informatie over verschillende aandelen van de AEX en NYSE beurs.