Assurant kopen of niet?

Assurant Inc

CEO

Alan Colberg

Gevestigd in

New York

Land

US

Industrie

Third Party Administration of Insurance and Pension Funds

Sector

Finance and Insurance

Beurs

New York Stock Exchange Inc

Assurant aandelen kopen

5/5

Assurant aandeel advies

Wat kunnen we verwachten van de aandelen koers van Assurant in 2023? De koersverwachting hangt af van verschillende factoren. Buiten de algemene wereldeconomie, is het belangrijk om te kijken naar het bedrijfsprofiel van Assurant.

Assurant is de afgelopen periode positief in het nieuws geweest, waardoor verschillende aandelen experts positieve verwachtingen hebben voor de aandelenkoers. Beursgenoteerde bedrijven zoals Assurant presenteren jaarlijks hun plannen en doelstellingen. Op basis hiervan kan een koersprognose worden gemaakt. Zo zijn er ook vele experts die hun advies geven of het de moeite waard is om Assurant te kopen of niet. Alhoewel wij geen financieel advies kunnen geven voor het kopen van aandelen, kunnen wij wel onze verwachtingen delen.

Moet je Assurant aandelen kopen of niet? Een verwachting van de Assurant aandelen is op het einde van de dag niets meer dan een verwachting. Probeer het bedrijf goed te leren kennen en bestudeer wat er in het verleden allemaal met de koers is gebeurd. Op basis hiervan kun je zelf een inschatting doen

Eenvoudig beleggen in Assurant aandelen via dit stappenplan:

Broker kiezen

Kies de juiste broker die past bij jouw doelstellingen (wij raden DEGIRO aan!).

Geld overmaken

Maak eenvoudig geld over via verschillende betaalmogelijkheden!

Aandeel zoeken

Zoek het aandeel Assurant binnen de broker.

Beleggen

Start met beleggen in Assurant aandelen!

Assurant aandelen kopen? Beleg via DEGIRO!

Assurant aandeel vandaag kopen of niet? Advies

Assurant koers informatie

Datum 26 mei 2023
Slotkoers $124,78 +0,56%
Handelsvolume 291.989
Openingskoers $124,09
Hoogste koers $125,11
Laagste koers $123,72
Koersbereik $1,39

Assurant aandelenkoers van de afgelopen 5 dagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
26 mei 2023 $124,78 +0,56% 291.989 $124,09 $125,11 $123,72
25 mei 2023 $125,15 0,77% 430.539 $126,12 $126,67 $123,92
24 mei 2023 $126,01 2,26% 398.638 $128,93 $128,93 $125,76
23 mei 2023 $129,36 +0,43% 331.859 $128,80 $129,90 $128,05
22 mei 2023 $129,17 +0,15% 265.654 $128,98 $129,77 $127,74

Aandeel Assurant verwachting

Een aandeel van Assurant kopen kan een stuk lucratiever zijn dan je geld op een spaarrekening zetten. Daar staat tegenover dat je ook meer risico loopt om juist geld te verliezen. De keuze om Assurant aandelen te kopen moet dan ook weloverwogen zijn. Een beursgenoteerd bedrijf als Assurant kan immers ook plotseling veel waarde verliezen door een gebeurtenis of tegenvallende kwartaalcijfers van Assurant.

De afweging om aandelen van Assurant te kopen kan je van de volgende factoren laten afhangen:

  • Is het bedrijf financieel gezond?
  • Waar staat het bedrijf om bekend?
  • Wat is het koersdoel van Assurant?
  • Wat is de prognose van de aandelenkoers van Assurant zelf?
  • Hoe ziet de missie en visie van Assurant eruit?
  • Is de organisatie gezond, of rommelt het binnen Assurant?
  • Wat kosten de Assurant aandelen?
  • Zijn er recente positieve investeringen gedaan door Assurant?

Op basis van al deze factoren kan je erachter komen of Assurant aandelen kopen een verstandig idee is of niet. Hoewel je nooit zeker weet wat de aandelen van Assurant gaan doen, kan er wel een goed onderbouwd risico worden genomen door een Assurant aandeel te kopen als je goed op de hoogte bent van de huidige situatie.

Als je overweegt Assurant aandelen te kopen, let dan zeker op het nieuws met betrekking tot de aandelen en het bedrijf van Assurant. Je kunt ook technische analyses van verschillende aandelenexperts bekijken. Net als ons team hebben meerdere experts hoge verwachtingen van de voorraad van Assurant en voorspellen dat de prijs het komende jaar in waarde zal stijgen. Is Assurant een buy of een not buy? 

Aan het eind van de dag kunnen we je niet vertellen dat je een bepaald aandeel wel of niet moet kopen en je moet deze vraag zelf proberen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet naar de Assurant aandelenkoers, voordat je in hun aandelen belegt. Des te beter je onderzoek, des te beter je kansen op een positieve afloop. Wij geven dan ook geen financieel advies.

Assurant advies

Blijf altijd op de hoogte van het laatste aandelennieuws door beurzen zoals de AEX goed in de gaten te houden. Maak er een gewoonte van om regelmatig even de koersen even door te nemen, het laatste aandelennieuws te checken en technische analyses te bekijken. Dit is vooral belangrijk als je serieus wilt beleggen. 

We zien dat het bedrijf en hun huidige ontwikkelingen vaak een directe relatie heeft met de Assurant koers. Hiernaast is ook de sector van het bedrijf erg relevant en de algemene economie. Denk aan nieuwe ontwikkelingen in de sector, mogelijke fusies van bedrijven en noem maar op. Dit soort ontwikkelingen kunnen direct zorgen voor een stijging of een daling van de aandelen koers. Ons advies voor Assurant is dan ook. Bestudeer de markt goed! Op deze manier voorkom je gekke koersveranderingen. 

Bekijk hieronder hoe veel er momenteel naar Assurant wordt gezocht op Google. Een erg belangrijke indicator!

Gaat Assurant stijgen in waarde?

Het lijkt erop dat Assurant aandelen nog veel groeipotentieel hebben. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen dat ze in prijs zullen stijgen, maar als we zien hoe het bedrijf het in het verleden heeft gedaan, is er nog veel mogelijk. 

Zorg ervoor dat je het bedrijf op de voet volgt en kijk wat andere concurrerende bedrijven doen. Zo kun je zelf voorspellen of Assurant aandelen het komende jaar in waarde gaan stijgen en of je je geld in het bedrijf moet gaan investeren.

Investeren via de beste brokers:

5/5
5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5

Veelgestelde vragen

Ons team kan geen financieel advies geven, dus we kunnen je niet vertellen om Assurant aandelen te kopen of niet, dit is een beslissing die je voor uzelf moet nemen. We kunnen je aanraden om zelf onderzoek te doen. Kijk goed naar het bedrijf waarin je denkt te investeren, bekijk de missie, visie en hun toekomstplannen.

Bestudeer ook technische analyses van aandelenexperts, wat voorspellen zij? Hierna kunt je je eigen mening vormen en beslissen of je Assurant aandelen wilt kopen of niet.

Assurant aandelen worden verhandeld via een broker zoals DEGIRO. Om te beginnen met handelen moet je een rekening openen bij de broker. Zodra je je account heeft geopend, kun je Assurant aandelen kopen, of andere aandelen natuurlijk. Bekijk hier een lijstje van de beste brokers.

Ja, Assurant is beursgenoteerd. Aandelen van Assurant worden verhandeld op de New York Stock Exchange Inc. Wil je graag aandelen kopen van Assurant, dan moet je dus een account aanmaken bij een broker zoals DEGIRO.

Ja, Assurant keert waarschijnlijk dividend uit dit jaar. Voor het exacte dividend percentage kan de website van Assurant bekeken worden. Mochten er wijzigingen zijn in de plannen voor dividenduitkering door Assurant, dan vind je dat ook op de website van de organisatie.

Andere aandelen

Bekijk hieronder nog meer informatie over verschillende aandelen van de AEX en NYSE beurs.