ServiceNow kopen of niet?

ServiceNow Inc

CEO

William McDermott

Gevestigd in

Santa Clara

Land

US

Industrie

Data Processing, Hosting, and Related Services

Sector

Information

Beurs

New York Stock Exchange Inc

ServiceNow aandelen kopen

5/5

ServiceNow aandeel advies

Wat kunnen we verwachten van de aandelen koers van ServiceNow in 2024? De koersverwachting hangt af van verschillende factoren. Buiten de algemene wereldeconomie, is het belangrijk om te kijken naar het bedrijfsprofiel van ServiceNow.

ServiceNow is de afgelopen periode positief in het nieuws geweest, waardoor verschillende aandelen experts positieve verwachtingen hebben voor de aandelenkoers. Beursgenoteerde bedrijven zoals ServiceNow presenteren jaarlijks hun plannen en doelstellingen. Op basis hiervan kan een koersprognose worden gemaakt. Zo zijn er ook vele experts die hun advies geven of het de moeite waard is om ServiceNow te kopen of niet. Alhoewel wij geen financieel advies kunnen geven voor het kopen van aandelen, kunnen wij wel onze verwachtingen delen.

Moet je ServiceNow aandelen kopen of niet? Een verwachting van de ServiceNow aandelen is op het einde van de dag niets meer dan een verwachting. Probeer het bedrijf goed te leren kennen en bestudeer wat er in het verleden allemaal met de koers is gebeurd. Op basis hiervan kun je zelf een inschatting doen

Eenvoudig beleggen in ServiceNow aandelen via dit stappenplan:

Broker kiezen

Kies de juiste broker die past bij jouw doelstellingen (wij raden DeGiro Freedom24 aan!).

Geld overmaken

Maak eenvoudig geld over via verschillende betaalmogelijkheden!

Aandeel zoeken

Zoek het aandeel ServiceNow binnen de broker.

Beleggen

Start met beleggen in ServiceNow aandelen!

ServiceNow aandelen kopen? Beleg via DeGiro!

ServiceNow aandeel vandaag kopen of niet? Advies

ServiceNow koers informatie

Datum 17 juli 2023
Slotkoers $592,38 +1,67%
Handelsvolume 1.043.388
Openingskoers $582,67
Hoogste koers $594,99
Laagste koers $582,00
Koersbereik $12,99

ServiceNow aandelenkoers van de afgelopen 5 dagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
17 juli 2023 $592,38 +1,67% 1.043.388 $582,67 $594,99 $582,00
14 juli 2023 $580,38 +0,59% 916.484 $577,00 $584,26 $576,00
13 juli 2023 $577,45 +1,91% 1.314.148 $566,62 $579,44 $565,00
12 juli 2023 $561,34 1,67% 1.168.175 $570,86 $570,86 $557,24
11 juli 2023 $561,44 1,02% 1.134.340 $567,21 $571,27 $557,54

Aandeel ServiceNow verwachting

Een aandeel van ServiceNow kopen kan een stuk lucratiever zijn dan je geld op een spaarrekening zetten. Daar staat tegenover dat je ook meer risico loopt om juist geld te verliezen. De keuze om ServiceNow aandelen te kopen moet dan ook weloverwogen zijn. Een beursgenoteerd bedrijf als ServiceNow kan immers ook plotseling veel waarde verliezen door een gebeurtenis of tegenvallende kwartaalcijfers van ServiceNow.

De afweging om aandelen van ServiceNow te kopen kan je van de volgende factoren laten afhangen:

  • Is het bedrijf financieel gezond?
  • Waar staat het bedrijf om bekend?
  • Wat is het koersdoel van ServiceNow?
  • Wat is de prognose van de aandelenkoers van ServiceNow zelf?
  • Hoe ziet de missie en visie van ServiceNow eruit?
  • Is de organisatie gezond, of rommelt het binnen ServiceNow?
  • Wat kosten de ServiceNow aandelen?
  • Zijn er recente positieve investeringen gedaan door ServiceNow?

Op basis van al deze factoren kan je erachter komen of ServiceNow aandelen kopen een verstandig idee is of niet. Hoewel je nooit zeker weet wat de aandelen van ServiceNow gaan doen, kan er wel een goed onderbouwd risico worden genomen door een ServiceNow aandeel te kopen als je goed op de hoogte bent van de huidige situatie.

Als je overweegt ServiceNow aandelen te kopen, let dan zeker op het nieuws met betrekking tot de aandelen en het bedrijf van ServiceNow. Je kunt ook technische analyses van verschillende aandelenexperts bekijken. Net als ons team hebben meerdere experts hoge verwachtingen van de voorraad van ServiceNow en voorspellen dat de prijs het komende jaar in waarde zal stijgen. Is ServiceNow een buy of een not buy? 

Aan het eind van de dag kunnen we je niet vertellen dat je een bepaald aandeel wel of niet moet kopen en je moet deze vraag zelf proberen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet naar de ServiceNow aandelenkoers, voordat je in hun aandelen belegt. Des te beter je onderzoek, des te beter je kansen op een positieve afloop. Wij geven dan ook geen financieel advies.

ServiceNow advies

Blijf altijd op de hoogte van het laatste aandelennieuws door beurzen zoals de AEX goed in de gaten te houden. Maak er een gewoonte van om regelmatig even de koersen even door te nemen, het laatste aandelennieuws te checken en technische analyses te bekijken. Dit is vooral belangrijk als je serieus wilt beleggen. 

We zien dat het bedrijf en hun huidige ontwikkelingen vaak een directe relatie heeft met de ServiceNow koers. Hiernaast is ook de sector van het bedrijf erg relevant en de algemene economie. Denk aan nieuwe ontwikkelingen in de sector, mogelijke fusies van bedrijven en noem maar op. Dit soort ontwikkelingen kunnen direct zorgen voor een stijging of een daling van de aandelen koers. Ons advies voor ServiceNow is dan ook. Bestudeer de markt goed! Op deze manier voorkom je gekke koersveranderingen. 

Bekijk hieronder hoe veel er momenteel naar ServiceNow wordt gezocht op Google. Een erg belangrijke indicator!

Gaat ServiceNow stijgen in waarde?

Het lijkt erop dat ServiceNow aandelen nog veel groeipotentieel hebben. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen dat ze in prijs zullen stijgen, maar als we zien hoe het bedrijf het in het verleden heeft gedaan, is er nog veel mogelijk. 

Zorg ervoor dat je het bedrijf op de voet volgt en kijk wat andere concurrerende bedrijven doen. Zo kun je zelf voorspellen of ServiceNow aandelen het komende jaar in waarde gaan stijgen en of je je geld in het bedrijf moet gaan investeren.

Investeren via de beste brokers:

5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5

Veelgestelde vragen

Ons team kan geen financieel advies geven, dus we kunnen je niet vertellen om ServiceNow aandelen te kopen of niet, dit is een beslissing die je voor uzelf moet nemen. We kunnen je aanraden om zelf onderzoek te doen. Kijk goed naar het bedrijf waarin je denkt te investeren, bekijk de missie, visie en hun toekomstplannen.

Bestudeer ook technische analyses van aandelenexperts, wat voorspellen zij? Hierna kunt je je eigen mening vormen en beslissen of je ServiceNow aandelen wilt kopen of niet.

ServiceNow aandelen worden verhandeld via een broker zoals DEGIRO. Om te beginnen met handelen moet je een rekening openen bij de broker. Zodra je je account heeft geopend, kun je ServiceNow aandelen kopen, of andere aandelen natuurlijk. Bekijk hier een lijstje van de beste brokers.

Ja, ServiceNow is beursgenoteerd. Aandelen van ServiceNow worden verhandeld op de New York Stock Exchange Inc. Wil je graag aandelen kopen van ServiceNow, dan moet je dus een account aanmaken bij een broker zoals DEGIRO.

Ja, ServiceNow keert waarschijnlijk dividend uit dit jaar. Voor het exacte dividend percentage kan de website van ServiceNow bekeken worden. Mochten er wijzigingen zijn in de plannen voor dividenduitkering door ServiceNow, dan vind je dat ook op de website van de organisatie.

Andere aandelen

Bekijk hieronder nog meer informatie over verschillende aandelen van de AEX en NYSE beurs.