Curtiss-Wright kopen of niet?

Curtiss-Wright Corp.

CEO

David Adams

Gevestigd in

Davidson

Land

US

Industrie

Industrial Valve Manufacturing

Sector

Manufacturing

Beurs

New York Stock Exchange Inc

Curtiss-Wright aandelen kopen

5/5

Curtiss-Wright aandeel advies

Wat kunnen we verwachten van de aandelen koers van Curtiss-Wright in 2024? De koersverwachting hangt af van verschillende factoren. Buiten de algemene wereldeconomie, is het belangrijk om te kijken naar het bedrijfsprofiel van Curtiss-Wright.

Curtiss-Wright is de afgelopen periode positief in het nieuws geweest, waardoor verschillende aandelen experts positieve verwachtingen hebben voor de aandelenkoers. Beursgenoteerde bedrijven zoals Curtiss-Wright presenteren jaarlijks hun plannen en doelstellingen. Op basis hiervan kan een koersprognose worden gemaakt. Zo zijn er ook vele experts die hun advies geven of het de moeite waard is om Curtiss-Wright te kopen of niet. Alhoewel wij geen financieel advies kunnen geven voor het kopen van aandelen, kunnen wij wel onze verwachtingen delen.

Moet je Curtiss-Wright aandelen kopen of niet? Een verwachting van de Curtiss-Wright aandelen is op het einde van de dag niets meer dan een verwachting. Probeer het bedrijf goed te leren kennen en bestudeer wat er in het verleden allemaal met de koers is gebeurd. Op basis hiervan kun je zelf een inschatting doen

Eenvoudig beleggen in Curtiss-Wright aandelen via dit stappenplan:

Broker kiezen

Kies de juiste broker die past bij jouw doelstellingen (wij raden DeGiro Freedom24 aan!).

Geld overmaken

Maak eenvoudig geld over via verschillende betaalmogelijkheden!

Aandeel zoeken

Zoek het aandeel Curtiss-Wright binnen de broker.

Beleggen

Start met beleggen in Curtiss-Wright aandelen!

Curtiss-Wright aandelen kopen? Beleg via DeGiro!

Curtiss-Wright aandeel vandaag kopen of niet? Advies

Curtiss-Wright koers informatie

Datum 17 juli 2023
Slotkoers $188,61 0,05%
Handelsvolume 176.803
Openingskoers $188,70
Hoogste koers $190,26
Laagste koers $187,88
Koersbereik $2,38

Curtiss-Wright aandelenkoers van de afgelopen 5 dagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
17 juli 2023 $188,61 0,05% 176.803 $188,70 $190,26 $187,88
14 juli 2023 $188,26 0,00% 151.538 $188,26 $188,60 $185,52
13 juli 2023 $188,26 1,04% 169.257 $190,23 $191,66 $187,63
12 juli 2023 $190,79 +1,25% 205.192 $188,44 $191,75 $188,44
11 juli 2023 $187,24 +1,05% 107.680 $185,30 $187,79 $184,81

Aandeel Curtiss-Wright verwachting

Een aandeel van Curtiss-Wright kopen kan een stuk lucratiever zijn dan je geld op een spaarrekening zetten. Daar staat tegenover dat je ook meer risico loopt om juist geld te verliezen. De keuze om Curtiss-Wright aandelen te kopen moet dan ook weloverwogen zijn. Een beursgenoteerd bedrijf als Curtiss-Wright kan immers ook plotseling veel waarde verliezen door een gebeurtenis of tegenvallende kwartaalcijfers van Curtiss-Wright.

De afweging om aandelen van Curtiss-Wright te kopen kan je van de volgende factoren laten afhangen:

  • Is het bedrijf financieel gezond?
  • Waar staat het bedrijf om bekend?
  • Wat is het koersdoel van Curtiss-Wright?
  • Wat is de prognose van de aandelenkoers van Curtiss-Wright zelf?
  • Hoe ziet de missie en visie van Curtiss-Wright eruit?
  • Is de organisatie gezond, of rommelt het binnen Curtiss-Wright?
  • Wat kosten de Curtiss-Wright aandelen?
  • Zijn er recente positieve investeringen gedaan door Curtiss-Wright?

Op basis van al deze factoren kan je erachter komen of Curtiss-Wright aandelen kopen een verstandig idee is of niet. Hoewel je nooit zeker weet wat de aandelen van Curtiss-Wright gaan doen, kan er wel een goed onderbouwd risico worden genomen door een Curtiss-Wright aandeel te kopen als je goed op de hoogte bent van de huidige situatie.

Als je overweegt Curtiss-Wright aandelen te kopen, let dan zeker op het nieuws met betrekking tot de aandelen en het bedrijf van Curtiss-Wright. Je kunt ook technische analyses van verschillende aandelenexperts bekijken. Net als ons team hebben meerdere experts hoge verwachtingen van de voorraad van Curtiss-Wright en voorspellen dat de prijs het komende jaar in waarde zal stijgen. Is Curtiss-Wright een buy of een not buy? 

Aan het eind van de dag kunnen we je niet vertellen dat je een bepaald aandeel wel of niet moet kopen en je moet deze vraag zelf proberen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet naar de Curtiss-Wright aandelenkoers, voordat je in hun aandelen belegt. Des te beter je onderzoek, des te beter je kansen op een positieve afloop. Wij geven dan ook geen financieel advies.

Curtiss-Wright advies

Blijf altijd op de hoogte van het laatste aandelennieuws door beurzen zoals de AEX goed in de gaten te houden. Maak er een gewoonte van om regelmatig even de koersen even door te nemen, het laatste aandelennieuws te checken en technische analyses te bekijken. Dit is vooral belangrijk als je serieus wilt beleggen. 

We zien dat het bedrijf en hun huidige ontwikkelingen vaak een directe relatie heeft met de Curtiss-Wright koers. Hiernaast is ook de sector van het bedrijf erg relevant en de algemene economie. Denk aan nieuwe ontwikkelingen in de sector, mogelijke fusies van bedrijven en noem maar op. Dit soort ontwikkelingen kunnen direct zorgen voor een stijging of een daling van de aandelen koers. Ons advies voor Curtiss-Wright is dan ook. Bestudeer de markt goed! Op deze manier voorkom je gekke koersveranderingen. 

Bekijk hieronder hoe veel er momenteel naar Curtiss-Wright wordt gezocht op Google. Een erg belangrijke indicator!

Gaat Curtiss-Wright stijgen in waarde?

Het lijkt erop dat Curtiss-Wright aandelen nog veel groeipotentieel hebben. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen dat ze in prijs zullen stijgen, maar als we zien hoe het bedrijf het in het verleden heeft gedaan, is er nog veel mogelijk. 

Zorg ervoor dat je het bedrijf op de voet volgt en kijk wat andere concurrerende bedrijven doen. Zo kun je zelf voorspellen of Curtiss-Wright aandelen het komende jaar in waarde gaan stijgen en of je je geld in het bedrijf moet gaan investeren.

Investeren via de beste brokers:

5/5
4.5/5
5/5
4.5/5
4.5/5

Veelgestelde vragen

Ons team kan geen financieel advies geven, dus we kunnen je niet vertellen om Curtiss-Wright aandelen te kopen of niet, dit is een beslissing die je voor uzelf moet nemen. We kunnen je aanraden om zelf onderzoek te doen. Kijk goed naar het bedrijf waarin je denkt te investeren, bekijk de missie, visie en hun toekomstplannen.

Bestudeer ook technische analyses van aandelenexperts, wat voorspellen zij? Hierna kunt je je eigen mening vormen en beslissen of je Curtiss-Wright aandelen wilt kopen of niet.

Curtiss-Wright aandelen worden verhandeld via een broker zoals DEGIRO. Om te beginnen met handelen moet je een rekening openen bij de broker. Zodra je je account heeft geopend, kun je Curtiss-Wright aandelen kopen, of andere aandelen natuurlijk. Bekijk hier een lijstje van de beste brokers.

Ja, Curtiss-Wright is beursgenoteerd. Aandelen van Curtiss-Wright worden verhandeld op de New York Stock Exchange Inc. Wil je graag aandelen kopen van Curtiss-Wright, dan moet je dus een account aanmaken bij een broker zoals DEGIRO.

Ja, Curtiss-Wright keert waarschijnlijk dividend uit dit jaar. Voor het exacte dividend percentage kan de website van Curtiss-Wright bekeken worden. Mochten er wijzigingen zijn in de plannen voor dividenduitkering door Curtiss-Wright, dan vind je dat ook op de website van de organisatie.

Andere aandelen

Bekijk hieronder nog meer informatie over verschillende aandelen van de AEX en NYSE beurs.