Voor een telefoon traceren via WhatsApp heb je tegenwoordig verschillende opties. Nog altijd groeit het aantal Nederlandse WhatsApp gebruikers ieder jaar, en zijn het er inmiddels ruim 13 miljoen. Wij gaan je onze beste aanbevelingen laten zien zodat je weet hoe je een telefoon kunt traceren via WhatsApp. Op die manier weet je gelijk welke opties er allemaal zijn als je via deze applicatie iemand wilt kunnen volgen.

Kun je iemands locatie traceren via WhatsApp?

Iemand volgen via WhatsApp is met simpele methoden moeilijk te realiseren. Door een monitoring app te gebruiken zul je dit probleem echter simpel op kunnen lossen en Whatsapp-berichten lezen van andere op afstand. Deze hebben bijvoorbeeld een GPS tracker, waarmee je iemands locatie op afstand kunt volgen. Verder kun je er onder andere het volgende mee:

Bekijk onze top aanbevelingen

Een locatie achterhalen via WhatsApp wordt met de onderstaande opties stukken makkelijker voor iedereen. Daarbij is het gebruiken van de applicatie mSpy zonder twijfel de beste optie. Hierbij krijg je namelijk ook gelijk de beschikking over talloze andere functies. Daarnaast kijken we direct naar twee alternatieve opties die interessant kunnen zijn.

De makkelijkste manier – mSpy

Zien waar iemand is via WhatsApp is met de GPS tracker van mSpy stukken makkelijker. Hiermee worden locaties specifiek gevolgd met coördinaten, zodat je nauwkeurige informatie krijgt. Ook kun je niet alleen zien waar iemand is, maar ook waar deze daarvoor geweest is. Daarnaast kunnen gebruikers dus ook WhatsApp berichten monitoren en alle gedeelde media zien. Zo weet je met mSpy precies waar de personen die je volgt zich bevinden en wat ze aan het doen zijn.

Vraag ze om hun locatie te delen!

Een locatie traceren via WhatsApp kan ook op een hele eenvoudige manier, al blijken hier in de praktijk wel wat haken en ogen aan te zitten. Door de persoon die je wilt volgen te vragen of ze hun locatie willen delen, kun je altijd bijhouden waar deze zijn. Het probleem daarmee is echter dat je wel toestemming van deze persoon nodig zult hebben. Wat het ook lastig maakt is dat deze persoon op ieder moment een verzoek om je locatie te delen kan weigeren. Als je dit wilt doen, kan het met de volgende stappen:

Gebruik Command Prompt

Er is nog een alternatieve manier waarmee een locatie WhatsApp achterhalen mogelijk wordt. Met de Command Prompt functie kun je dit relatief eenvoudig doen op je computer. Dit zal wel alleen werken met WhatsApp Web, maar het is wel enorm effectief. Nadat je een gesprek met iemand begint op WhatsApp Web kun je hun IP-adres verkrijgen. Dit doe je via taakbeheer op je computer, Via de Run functie kun je “cmd” invoeren en daarna “netstat-an” zodat je het IP-adres te zien krijgt. Het nadeel is echter wel dat dit alleen op WhatsApp Web werkt.

Conclusie

Wil je iemand traceren via WhatsApp? Dan zijn er meer dan voldoende mogelijkheden. De beste manier waarop je te werk kunt gaan is door mSpy te gebruiken. Deze applicatie beschikt over de meeste mogelijkheden en speciale functies en werkt het makkelijkste voor gebruikers.