Tidewater kopen of niet?

Tidewater Inc.

CEO

Gevestigd in

Columbia

Land

US

Industrie

Deep Sea Freight Transportation

Sector

Transportation and Warehousing

Beurs

New York Stock Exchange Inc

Tidewater aandelen kopen

5/5

Tidewater aandeel advies

Wat kunnen we verwachten van de aandelen koers van Tidewater in 2024? De koersverwachting hangt af van verschillende factoren. Buiten de algemene wereldeconomie, is het belangrijk om te kijken naar het bedrijfsprofiel van Tidewater.

Tidewater is de afgelopen periode positief in het nieuws geweest, waardoor verschillende aandelen experts positieve verwachtingen hebben voor de aandelenkoers. Beursgenoteerde bedrijven zoals Tidewater presenteren jaarlijks hun plannen en doelstellingen. Op basis hiervan kan een koersprognose worden gemaakt. Zo zijn er ook vele experts die hun advies geven of het de moeite waard is om Tidewater te kopen of niet. Alhoewel wij geen financieel advies kunnen geven voor het kopen van aandelen, kunnen wij wel onze verwachtingen delen.

Moet je Tidewater aandelen kopen of niet? Een verwachting van de Tidewater aandelen is op het einde van de dag niets meer dan een verwachting. Probeer het bedrijf goed te leren kennen en bestudeer wat er in het verleden allemaal met de koers is gebeurd. Op basis hiervan kun je zelf een inschatting doen

Eenvoudig beleggen in Tidewater aandelen via dit stappenplan:

Broker kiezen

Kies de juiste broker die past bij jouw doelstellingen (wij raden DeGiro Freedom24 aan!).

Geld overmaken

Maak eenvoudig geld over via verschillende betaalmogelijkheden!

Aandeel zoeken

Zoek het aandeel Tidewater binnen de broker.

Beleggen

Start met beleggen in Tidewater aandelen!

Tidewater aandelen kopen? Beleg via DeGiro!

Tidewater aandeel vandaag kopen of niet? Advies

Tidewater koers informatie

Datum 17 juli 2023
Slotkoers $59,44 0,27%
Handelsvolume 637.147
Openingskoers $59,60
Hoogste koers $60,41
Laagste koers $59,25
Koersbereik $1,16

Tidewater aandelenkoers van de afgelopen 5 dagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
17 juli 2023 $59,44 0,27% 637.147 $59,60 $60,41 $59,25
14 juli 2023 $59,80 0,80% 1.393.670 $60,28 $61,31 $59,26
13 juli 2023 $59,65 +1,64% 814.324 $58,69 $60,00 $58,69
12 juli 2023 $58,69 2,09% 715.462 $59,94 $60,27 $57,88
11 juli 2023 $59,25 +0,42% 804.999 $59,00 $59,69 $58,20

Aandeel Tidewater verwachting

Een aandeel van Tidewater kopen kan een stuk lucratiever zijn dan je geld op een spaarrekening zetten. Daar staat tegenover dat je ook meer risico loopt om juist geld te verliezen. De keuze om Tidewater aandelen te kopen moet dan ook weloverwogen zijn. Een beursgenoteerd bedrijf als Tidewater kan immers ook plotseling veel waarde verliezen door een gebeurtenis of tegenvallende kwartaalcijfers van Tidewater.

De afweging om aandelen van Tidewater te kopen kan je van de volgende factoren laten afhangen:

  • Is het bedrijf financieel gezond?
  • Waar staat het bedrijf om bekend?
  • Wat is het koersdoel van Tidewater?
  • Wat is de prognose van de aandelenkoers van Tidewater zelf?
  • Hoe ziet de missie en visie van Tidewater eruit?
  • Is de organisatie gezond, of rommelt het binnen Tidewater?
  • Wat kosten de Tidewater aandelen?
  • Zijn er recente positieve investeringen gedaan door Tidewater?

Op basis van al deze factoren kan je erachter komen of Tidewater aandelen kopen een verstandig idee is of niet. Hoewel je nooit zeker weet wat de aandelen van Tidewater gaan doen, kan er wel een goed onderbouwd risico worden genomen door een Tidewater aandeel te kopen als je goed op de hoogte bent van de huidige situatie.

Als je overweegt Tidewater aandelen te kopen, let dan zeker op het nieuws met betrekking tot de aandelen en het bedrijf van Tidewater. Je kunt ook technische analyses van verschillende aandelenexperts bekijken. Net als ons team hebben meerdere experts hoge verwachtingen van de voorraad van Tidewater en voorspellen dat de prijs het komende jaar in waarde zal stijgen. Is Tidewater een buy of een not buy? 

Aan het eind van de dag kunnen we je niet vertellen dat je een bepaald aandeel wel of niet moet kopen en je moet deze vraag zelf proberen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet naar de Tidewater aandelenkoers, voordat je in hun aandelen belegt. Des te beter je onderzoek, des te beter je kansen op een positieve afloop. Wij geven dan ook geen financieel advies.

Tidewater advies

Blijf altijd op de hoogte van het laatste aandelennieuws door beurzen zoals de AEX goed in de gaten te houden. Maak er een gewoonte van om regelmatig even de koersen even door te nemen, het laatste aandelennieuws te checken en technische analyses te bekijken. Dit is vooral belangrijk als je serieus wilt beleggen. 

We zien dat het bedrijf en hun huidige ontwikkelingen vaak een directe relatie heeft met de Tidewater koers. Hiernaast is ook de sector van het bedrijf erg relevant en de algemene economie. Denk aan nieuwe ontwikkelingen in de sector, mogelijke fusies van bedrijven en noem maar op. Dit soort ontwikkelingen kunnen direct zorgen voor een stijging of een daling van de aandelen koers. Ons advies voor Tidewater is dan ook. Bestudeer de markt goed! Op deze manier voorkom je gekke koersveranderingen. 

Bekijk hieronder hoe veel er momenteel naar Tidewater wordt gezocht op Google. Een erg belangrijke indicator!

Gaat Tidewater stijgen in waarde?

Het lijkt erop dat Tidewater aandelen nog veel groeipotentieel hebben. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen dat ze in prijs zullen stijgen, maar als we zien hoe het bedrijf het in het verleden heeft gedaan, is er nog veel mogelijk. 

Zorg ervoor dat je het bedrijf op de voet volgt en kijk wat andere concurrerende bedrijven doen. Zo kun je zelf voorspellen of Tidewater aandelen het komende jaar in waarde gaan stijgen en of je je geld in het bedrijf moet gaan investeren.

Investeren via de beste brokers:

5/5
4.5/5
5/5
4.5/5
4.5/5

Veelgestelde vragen

Ons team kan geen financieel advies geven, dus we kunnen je niet vertellen om Tidewater aandelen te kopen of niet, dit is een beslissing die je voor uzelf moet nemen. We kunnen je aanraden om zelf onderzoek te doen. Kijk goed naar het bedrijf waarin je denkt te investeren, bekijk de missie, visie en hun toekomstplannen.

Bestudeer ook technische analyses van aandelenexperts, wat voorspellen zij? Hierna kunt je je eigen mening vormen en beslissen of je Tidewater aandelen wilt kopen of niet.

Tidewater aandelen worden verhandeld via een broker zoals DEGIRO. Om te beginnen met handelen moet je een rekening openen bij de broker. Zodra je je account heeft geopend, kun je Tidewater aandelen kopen, of andere aandelen natuurlijk. Bekijk hier een lijstje van de beste brokers.

Ja, Tidewater is beursgenoteerd. Aandelen van Tidewater worden verhandeld op de New York Stock Exchange Inc. Wil je graag aandelen kopen van Tidewater, dan moet je dus een account aanmaken bij een broker zoals DEGIRO.

Ja, Tidewater keert waarschijnlijk dividend uit dit jaar. Voor het exacte dividend percentage kan de website van Tidewater bekeken worden. Mochten er wijzigingen zijn in de plannen voor dividenduitkering door Tidewater, dan vind je dat ook op de website van de organisatie.

Andere aandelen

Bekijk hieronder nog meer informatie over verschillende aandelen van de AEX en NYSE beurs.