Thermo Fisher Scientific kopen of niet?

Thermo Fisher Scientific Inc.

CEO

Marc Casper

Gevestigd in

Waltham

Land

US

Industrie

Testing Laboratories

Sector

Professional, Scientific, and Technical Services

Beurs

New York Stock Exchange Inc

Thermo Fisher Scientific aandelen kopen

5/5

Thermo Fisher Scientific aandeel advies

Wat kunnen we verwachten van de aandelen koers van Thermo Fisher Scientific in 2024? De koersverwachting hangt af van verschillende factoren. Buiten de algemene wereldeconomie, is het belangrijk om te kijken naar het bedrijfsprofiel van Thermo Fisher Scientific.

Thermo Fisher Scientific is de afgelopen periode positief in het nieuws geweest, waardoor verschillende aandelen experts positieve verwachtingen hebben voor de aandelenkoers. Beursgenoteerde bedrijven zoals Thermo Fisher Scientific presenteren jaarlijks hun plannen en doelstellingen. Op basis hiervan kan een koersprognose worden gemaakt. Zo zijn er ook vele experts die hun advies geven of het de moeite waard is om Thermo Fisher Scientific te kopen of niet. Alhoewel wij geen financieel advies kunnen geven voor het kopen van aandelen, kunnen wij wel onze verwachtingen delen.

Moet je Thermo Fisher Scientific aandelen kopen of niet? Een verwachting van de Thermo Fisher Scientific aandelen is op het einde van de dag niets meer dan een verwachting. Probeer het bedrijf goed te leren kennen en bestudeer wat er in het verleden allemaal met de koers is gebeurd. Op basis hiervan kun je zelf een inschatting doen

Eenvoudig beleggen in Thermo Fisher Scientific aandelen via dit stappenplan:

Broker kiezen

Kies de juiste broker die past bij jouw doelstellingen (wij raden DeGiro Freedom24 aan!).

Geld overmaken

Maak eenvoudig geld over via verschillende betaalmogelijkheden!

Aandeel zoeken

Zoek het aandeel Thermo Fisher Scientific binnen de broker.

Beleggen

Start met beleggen in Thermo Fisher Scientific aandelen!

Thermo Fisher Scientific aandelen kopen? Beleg via DeGiro!

Thermo Fisher Scientific aandeel vandaag kopen of niet? Advies

Thermo Fisher Scientific koers informatie

Datum 17 juli 2023
Slotkoers $525,26 0,20%
Handelsvolume 1.290.810
Openingskoers $526,32
Hoogste koers $527,13
Laagste koers $519,26
Koersbereik $7,87

Thermo Fisher Scientific aandelenkoers van de afgelopen 5 dagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
17 juli 2023 $525,26 0,20% 1.290.810 $526,32 $527,13 $519,26
14 juli 2023 $529,36 0,06% 953.034 $529,67 $531,93 $525,31
13 juli 2023 $526,65 1,56% 1.364.357 $535,00 $536,45 $524,03
12 juli 2023 $525,92 +0,04% 1.678.435 $525,71 $529,53 $523,99
11 juli 2023 $519,26 +0,57% 1.310.932 $516,30 $520,13 $515,27

Aandeel Thermo Fisher Scientific verwachting

Een aandeel van Thermo Fisher Scientific kopen kan een stuk lucratiever zijn dan je geld op een spaarrekening zetten. Daar staat tegenover dat je ook meer risico loopt om juist geld te verliezen. De keuze om Thermo Fisher Scientific aandelen te kopen moet dan ook weloverwogen zijn. Een beursgenoteerd bedrijf als Thermo Fisher Scientific kan immers ook plotseling veel waarde verliezen door een gebeurtenis of tegenvallende kwartaalcijfers van Thermo Fisher Scientific.

De afweging om aandelen van Thermo Fisher Scientific te kopen kan je van de volgende factoren laten afhangen:

  • Is het bedrijf financieel gezond?
  • Waar staat het bedrijf om bekend?
  • Wat is het koersdoel van Thermo Fisher Scientific?
  • Wat is de prognose van de aandelenkoers van Thermo Fisher Scientific zelf?
  • Hoe ziet de missie en visie van Thermo Fisher Scientific eruit?
  • Is de organisatie gezond, of rommelt het binnen Thermo Fisher Scientific?
  • Wat kosten de Thermo Fisher Scientific aandelen?
  • Zijn er recente positieve investeringen gedaan door Thermo Fisher Scientific?

Op basis van al deze factoren kan je erachter komen of Thermo Fisher Scientific aandelen kopen een verstandig idee is of niet. Hoewel je nooit zeker weet wat de aandelen van Thermo Fisher Scientific gaan doen, kan er wel een goed onderbouwd risico worden genomen door een Thermo Fisher Scientific aandeel te kopen als je goed op de hoogte bent van de huidige situatie.

Als je overweegt Thermo Fisher Scientific aandelen te kopen, let dan zeker op het nieuws met betrekking tot de aandelen en het bedrijf van Thermo Fisher Scientific. Je kunt ook technische analyses van verschillende aandelenexperts bekijken. Net als ons team hebben meerdere experts hoge verwachtingen van de voorraad van Thermo Fisher Scientific en voorspellen dat de prijs het komende jaar in waarde zal stijgen. Is Thermo Fisher Scientific een buy of een not buy? 

Aan het eind van de dag kunnen we je niet vertellen dat je een bepaald aandeel wel of niet moet kopen en je moet deze vraag zelf proberen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet naar de Thermo Fisher Scientific aandelenkoers, voordat je in hun aandelen belegt. Des te beter je onderzoek, des te beter je kansen op een positieve afloop. Wij geven dan ook geen financieel advies.

Thermo Fisher Scientific advies

Blijf altijd op de hoogte van het laatste aandelennieuws door beurzen zoals de AEX goed in de gaten te houden. Maak er een gewoonte van om regelmatig even de koersen even door te nemen, het laatste aandelennieuws te checken en technische analyses te bekijken. Dit is vooral belangrijk als je serieus wilt beleggen. 

We zien dat het bedrijf en hun huidige ontwikkelingen vaak een directe relatie heeft met de Thermo Fisher Scientific koers. Hiernaast is ook de sector van het bedrijf erg relevant en de algemene economie. Denk aan nieuwe ontwikkelingen in de sector, mogelijke fusies van bedrijven en noem maar op. Dit soort ontwikkelingen kunnen direct zorgen voor een stijging of een daling van de aandelen koers. Ons advies voor Thermo Fisher Scientific is dan ook. Bestudeer de markt goed! Op deze manier voorkom je gekke koersveranderingen. 

Bekijk hieronder hoe veel er momenteel naar Thermo Fisher Scientific wordt gezocht op Google. Een erg belangrijke indicator!

Gaat Thermo Fisher Scientific stijgen in waarde?

Het lijkt erop dat Thermo Fisher Scientific aandelen nog veel groeipotentieel hebben. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen dat ze in prijs zullen stijgen, maar als we zien hoe het bedrijf het in het verleden heeft gedaan, is er nog veel mogelijk. 

Zorg ervoor dat je het bedrijf op de voet volgt en kijk wat andere concurrerende bedrijven doen. Zo kun je zelf voorspellen of Thermo Fisher Scientific aandelen het komende jaar in waarde gaan stijgen en of je je geld in het bedrijf moet gaan investeren.

Investeren via de beste brokers:

5/5
4.5/5
5/5
4.5/5
4.5/5

Veelgestelde vragen

Ons team kan geen financieel advies geven, dus we kunnen je niet vertellen om Thermo Fisher Scientific aandelen te kopen of niet, dit is een beslissing die je voor uzelf moet nemen. We kunnen je aanraden om zelf onderzoek te doen. Kijk goed naar het bedrijf waarin je denkt te investeren, bekijk de missie, visie en hun toekomstplannen.

Bestudeer ook technische analyses van aandelenexperts, wat voorspellen zij? Hierna kunt je je eigen mening vormen en beslissen of je Thermo Fisher Scientific aandelen wilt kopen of niet.

Thermo Fisher Scientific aandelen worden verhandeld via een broker zoals DEGIRO. Om te beginnen met handelen moet je een rekening openen bij de broker. Zodra je je account heeft geopend, kun je Thermo Fisher Scientific aandelen kopen, of andere aandelen natuurlijk. Bekijk hier een lijstje van de beste brokers.

Ja, Thermo Fisher Scientific is beursgenoteerd. Aandelen van Thermo Fisher Scientific worden verhandeld op de New York Stock Exchange Inc. Wil je graag aandelen kopen van Thermo Fisher Scientific, dan moet je dus een account aanmaken bij een broker zoals DEGIRO.

Ja, Thermo Fisher Scientific keert waarschijnlijk dividend uit dit jaar. Voor het exacte dividend percentage kan de website van Thermo Fisher Scientific bekeken worden. Mochten er wijzigingen zijn in de plannen voor dividenduitkering door Thermo Fisher Scientific, dan vind je dat ook op de website van de organisatie.

Andere aandelen

Bekijk hieronder nog meer informatie over verschillende aandelen van de AEX en NYSE beurs.