Teva- Pharmaceutical Industries kopen of niet?

Teva- Pharmaceutical Industries Ltd.

CEO

Kaare Schultz

Gevestigd in

P O B 3190

Land

Israel

Industrie

Pharmaceutical Preparation Manufacturing

Sector

Manufacturing

Beurs

New York Stock Exchange Inc

Teva- Pharmaceutical Industries aandelen kopen

5/5

Teva- Pharmaceutical Industries aandeel advies

Wat kunnen we verwachten van de aandelen koers van Teva- Pharmaceutical Industries in 2024? De koersverwachting hangt af van verschillende factoren. Buiten de algemene wereldeconomie, is het belangrijk om te kijken naar het bedrijfsprofiel van Teva- Pharmaceutical Industries.

Teva- Pharmaceutical Industries is de afgelopen periode positief in het nieuws geweest, waardoor verschillende aandelen experts positieve verwachtingen hebben voor de aandelenkoers. Beursgenoteerde bedrijven zoals Teva- Pharmaceutical Industries presenteren jaarlijks hun plannen en doelstellingen. Op basis hiervan kan een koersprognose worden gemaakt. Zo zijn er ook vele experts die hun advies geven of het de moeite waard is om Teva- Pharmaceutical Industries te kopen of niet. Alhoewel wij geen financieel advies kunnen geven voor het kopen van aandelen, kunnen wij wel onze verwachtingen delen.

Moet je Teva- Pharmaceutical Industries aandelen kopen of niet? Een verwachting van de Teva- Pharmaceutical Industries aandelen is op het einde van de dag niets meer dan een verwachting. Probeer het bedrijf goed te leren kennen en bestudeer wat er in het verleden allemaal met de koers is gebeurd. Op basis hiervan kun je zelf een inschatting doen

Eenvoudig beleggen in Teva- Pharmaceutical Industries aandelen via dit stappenplan:

Broker kiezen

Kies de juiste broker die past bij jouw doelstellingen (wij raden DeGiro Freedom24 aan!).

Geld overmaken

Maak eenvoudig geld over via verschillende betaalmogelijkheden!

Aandeel zoeken

Zoek het aandeel Teva- Pharmaceutical Industries binnen de broker.

Beleggen

Start met beleggen in Teva- Pharmaceutical Industries aandelen!

Teva- Pharmaceutical Industries aandelen kopen? Beleg via DeGiro!

Teva- Pharmaceutical Industries aandeel vandaag kopen of niet? Advies

Teva- Pharmaceutical Industries koers informatie

Datum 17 juli 2023
Slotkoers $8,02 1,23%
Handelsvolume 11.830.698
Openingskoers $8,12
Hoogste koers $8,13
Laagste koers $8,02
Koersbereik $0,11

Teva- Pharmaceutical Industries aandelenkoers van de afgelopen 5 dagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
17 juli 2023 $8,02 1,23% 11.830.698 $8,12 $8,13 $8,02
14 juli 2023 $8,21 0,24% 11.256.506 $8,23 $8,31 $8,17
13 juli 2023 $8,10 0,86% 7.191.567 $8,17 $8,22 $8,07
12 juli 2023 $8,07 1,94% 8.120.225 $8,23 $8,24 $8,03
11 juli 2023 $8,13 +2,65% 9.794.092 $7,92 $8,16 $7,92

Aandeel Teva- Pharmaceutical Industries verwachting

Een aandeel van Teva- Pharmaceutical Industries kopen kan een stuk lucratiever zijn dan je geld op een spaarrekening zetten. Daar staat tegenover dat je ook meer risico loopt om juist geld te verliezen. De keuze om Teva- Pharmaceutical Industries aandelen te kopen moet dan ook weloverwogen zijn. Een beursgenoteerd bedrijf als Teva- Pharmaceutical Industries kan immers ook plotseling veel waarde verliezen door een gebeurtenis of tegenvallende kwartaalcijfers van Teva- Pharmaceutical Industries.

De afweging om aandelen van Teva- Pharmaceutical Industries te kopen kan je van de volgende factoren laten afhangen:

  • Is het bedrijf financieel gezond?
  • Waar staat het bedrijf om bekend?
  • Wat is het koersdoel van Teva- Pharmaceutical Industries?
  • Wat is de prognose van de aandelenkoers van Teva- Pharmaceutical Industries zelf?
  • Hoe ziet de missie en visie van Teva- Pharmaceutical Industries eruit?
  • Is de organisatie gezond, of rommelt het binnen Teva- Pharmaceutical Industries?
  • Wat kosten de Teva- Pharmaceutical Industries aandelen?
  • Zijn er recente positieve investeringen gedaan door Teva- Pharmaceutical Industries?

Op basis van al deze factoren kan je erachter komen of Teva- Pharmaceutical Industries aandelen kopen een verstandig idee is of niet. Hoewel je nooit zeker weet wat de aandelen van Teva- Pharmaceutical Industries gaan doen, kan er wel een goed onderbouwd risico worden genomen door een Teva- Pharmaceutical Industries aandeel te kopen als je goed op de hoogte bent van de huidige situatie.

Als je overweegt Teva- Pharmaceutical Industries aandelen te kopen, let dan zeker op het nieuws met betrekking tot de aandelen en het bedrijf van Teva- Pharmaceutical Industries. Je kunt ook technische analyses van verschillende aandelenexperts bekijken. Net als ons team hebben meerdere experts hoge verwachtingen van de voorraad van Teva- Pharmaceutical Industries en voorspellen dat de prijs het komende jaar in waarde zal stijgen. Is Teva- Pharmaceutical Industries een buy of een not buy? 

Aan het eind van de dag kunnen we je niet vertellen dat je een bepaald aandeel wel of niet moet kopen en je moet deze vraag zelf proberen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet naar de Teva- Pharmaceutical Industries aandelenkoers, voordat je in hun aandelen belegt. Des te beter je onderzoek, des te beter je kansen op een positieve afloop. Wij geven dan ook geen financieel advies.

Teva- Pharmaceutical Industries advies

Blijf altijd op de hoogte van het laatste aandelennieuws door beurzen zoals de AEX goed in de gaten te houden. Maak er een gewoonte van om regelmatig even de koersen even door te nemen, het laatste aandelennieuws te checken en technische analyses te bekijken. Dit is vooral belangrijk als je serieus wilt beleggen. 

We zien dat het bedrijf en hun huidige ontwikkelingen vaak een directe relatie heeft met de Teva- Pharmaceutical Industries koers. Hiernaast is ook de sector van het bedrijf erg relevant en de algemene economie. Denk aan nieuwe ontwikkelingen in de sector, mogelijke fusies van bedrijven en noem maar op. Dit soort ontwikkelingen kunnen direct zorgen voor een stijging of een daling van de aandelen koers. Ons advies voor Teva- Pharmaceutical Industries is dan ook. Bestudeer de markt goed! Op deze manier voorkom je gekke koersveranderingen. 

Bekijk hieronder hoe veel er momenteel naar Teva- Pharmaceutical Industries wordt gezocht op Google. Een erg belangrijke indicator!

Gaat Teva- Pharmaceutical Industries stijgen in waarde?

Het lijkt erop dat Teva- Pharmaceutical Industries aandelen nog veel groeipotentieel hebben. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen dat ze in prijs zullen stijgen, maar als we zien hoe het bedrijf het in het verleden heeft gedaan, is er nog veel mogelijk. 

Zorg ervoor dat je het bedrijf op de voet volgt en kijk wat andere concurrerende bedrijven doen. Zo kun je zelf voorspellen of Teva- Pharmaceutical Industries aandelen het komende jaar in waarde gaan stijgen en of je je geld in het bedrijf moet gaan investeren.

Investeren via de beste brokers:

5/5
4.5/5
5/5
4.5/5
4.5/5

Veelgestelde vragen

Ons team kan geen financieel advies geven, dus we kunnen je niet vertellen om Teva- Pharmaceutical Industries aandelen te kopen of niet, dit is een beslissing die je voor uzelf moet nemen. We kunnen je aanraden om zelf onderzoek te doen. Kijk goed naar het bedrijf waarin je denkt te investeren, bekijk de missie, visie en hun toekomstplannen.

Bestudeer ook technische analyses van aandelenexperts, wat voorspellen zij? Hierna kunt je je eigen mening vormen en beslissen of je Teva- Pharmaceutical Industries aandelen wilt kopen of niet.

Teva- Pharmaceutical Industries aandelen worden verhandeld via een broker zoals DEGIRO. Om te beginnen met handelen moet je een rekening openen bij de broker. Zodra je je account heeft geopend, kun je Teva- Pharmaceutical Industries aandelen kopen, of andere aandelen natuurlijk. Bekijk hier een lijstje van de beste brokers.

Ja, Teva- Pharmaceutical Industries is beursgenoteerd. Aandelen van Teva- Pharmaceutical Industries worden verhandeld op de New York Stock Exchange Inc. Wil je graag aandelen kopen van Teva- Pharmaceutical Industries, dan moet je dus een account aanmaken bij een broker zoals DEGIRO.

Ja, Teva- Pharmaceutical Industries keert waarschijnlijk dividend uit dit jaar. Voor het exacte dividend percentage kan de website van Teva- Pharmaceutical Industries bekeken worden. Mochten er wijzigingen zijn in de plannen voor dividenduitkering door Teva- Pharmaceutical Industries, dan vind je dat ook op de website van de organisatie.

Andere aandelen

Bekijk hieronder nog meer informatie over verschillende aandelen van de AEX en NYSE beurs.