SiteOne Landscape Supply kopen of niet?

SiteOne Landscape Supply Inc

CEO

Doug Black

Gevestigd in

Roswell

Land

US

Industrie

Flower, Nursery Stock, and Florists' Supplies Merchant Wholesalers

Sector

Wholesale Trade

Beurs

New York Stock Exchange Inc

SiteOne Landscape Supply aandelen kopen

5/5

SiteOne Landscape Supply aandeel advies

Wat kunnen we verwachten van de aandelen koers van SiteOne Landscape Supply in 2024? De koersverwachting hangt af van verschillende factoren. Buiten de algemene wereldeconomie, is het belangrijk om te kijken naar het bedrijfsprofiel van SiteOne Landscape Supply.

SiteOne Landscape Supply is de afgelopen periode positief in het nieuws geweest, waardoor verschillende aandelen experts positieve verwachtingen hebben voor de aandelenkoers. Beursgenoteerde bedrijven zoals SiteOne Landscape Supply presenteren jaarlijks hun plannen en doelstellingen. Op basis hiervan kan een koersprognose worden gemaakt. Zo zijn er ook vele experts die hun advies geven of het de moeite waard is om SiteOne Landscape Supply te kopen of niet. Alhoewel wij geen financieel advies kunnen geven voor het kopen van aandelen, kunnen wij wel onze verwachtingen delen.

Moet je SiteOne Landscape Supply aandelen kopen of niet? Een verwachting van de SiteOne Landscape Supply aandelen is op het einde van de dag niets meer dan een verwachting. Probeer het bedrijf goed te leren kennen en bestudeer wat er in het verleden allemaal met de koers is gebeurd. Op basis hiervan kun je zelf een inschatting doen

Eenvoudig beleggen in SiteOne Landscape Supply aandelen via dit stappenplan:

Broker kiezen

Kies de juiste broker die past bij jouw doelstellingen (wij raden DeGiro Freedom24 aan!).

Geld overmaken

Maak eenvoudig geld over via verschillende betaalmogelijkheden!

Aandeel zoeken

Zoek het aandeel SiteOne Landscape Supply binnen de broker.

Beleggen

Start met beleggen in SiteOne Landscape Supply aandelen!

SiteOne Landscape Supply aandelen kopen? Beleg via DeGiro!

SiteOne Landscape Supply aandeel vandaag kopen of niet? Advies

SiteOne Landscape Supply koers informatie

Datum 17 juli 2023
Slotkoers $168,89 1,03%
Handelsvolume 247.319
Openingskoers $170,64
Hoogste koers $171,43
Laagste koers $167,98
Koersbereik $3,45

SiteOne Landscape Supply aandelenkoers van de afgelopen 5 dagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
17 juli 2023 $168,89 1,03% 247.319 $170,64 $171,43 $167,98
14 juli 2023 $171,97 +0,10% 168.200 $171,80 $172,84 $169,14
13 juli 2023 $171,98 2,37% 106.558 $176,16 $176,16 $171,62
12 juli 2023 $174,53 +2,53% 299.061 $170,22 $175,96 $168,98
11 juli 2023 $168,08 +0,65% 168.436 $167,00 $169,12 $167,00

Aandeel SiteOne Landscape Supply verwachting

Een aandeel van SiteOne Landscape Supply kopen kan een stuk lucratiever zijn dan je geld op een spaarrekening zetten. Daar staat tegenover dat je ook meer risico loopt om juist geld te verliezen. De keuze om SiteOne Landscape Supply aandelen te kopen moet dan ook weloverwogen zijn. Een beursgenoteerd bedrijf als SiteOne Landscape Supply kan immers ook plotseling veel waarde verliezen door een gebeurtenis of tegenvallende kwartaalcijfers van SiteOne Landscape Supply.

De afweging om aandelen van SiteOne Landscape Supply te kopen kan je van de volgende factoren laten afhangen:

  • Is het bedrijf financieel gezond?
  • Waar staat het bedrijf om bekend?
  • Wat is het koersdoel van SiteOne Landscape Supply?
  • Wat is de prognose van de aandelenkoers van SiteOne Landscape Supply zelf?
  • Hoe ziet de missie en visie van SiteOne Landscape Supply eruit?
  • Is de organisatie gezond, of rommelt het binnen SiteOne Landscape Supply?
  • Wat kosten de SiteOne Landscape Supply aandelen?
  • Zijn er recente positieve investeringen gedaan door SiteOne Landscape Supply?

Op basis van al deze factoren kan je erachter komen of SiteOne Landscape Supply aandelen kopen een verstandig idee is of niet. Hoewel je nooit zeker weet wat de aandelen van SiteOne Landscape Supply gaan doen, kan er wel een goed onderbouwd risico worden genomen door een SiteOne Landscape Supply aandeel te kopen als je goed op de hoogte bent van de huidige situatie.

Als je overweegt SiteOne Landscape Supply aandelen te kopen, let dan zeker op het nieuws met betrekking tot de aandelen en het bedrijf van SiteOne Landscape Supply. Je kunt ook technische analyses van verschillende aandelenexperts bekijken. Net als ons team hebben meerdere experts hoge verwachtingen van de voorraad van SiteOne Landscape Supply en voorspellen dat de prijs het komende jaar in waarde zal stijgen. Is SiteOne Landscape Supply een buy of een not buy? 

Aan het eind van de dag kunnen we je niet vertellen dat je een bepaald aandeel wel of niet moet kopen en je moet deze vraag zelf proberen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet naar de SiteOne Landscape Supply aandelenkoers, voordat je in hun aandelen belegt. Des te beter je onderzoek, des te beter je kansen op een positieve afloop. Wij geven dan ook geen financieel advies.

SiteOne Landscape Supply advies

Blijf altijd op de hoogte van het laatste aandelennieuws door beurzen zoals de AEX goed in de gaten te houden. Maak er een gewoonte van om regelmatig even de koersen even door te nemen, het laatste aandelennieuws te checken en technische analyses te bekijken. Dit is vooral belangrijk als je serieus wilt beleggen. 

We zien dat het bedrijf en hun huidige ontwikkelingen vaak een directe relatie heeft met de SiteOne Landscape Supply koers. Hiernaast is ook de sector van het bedrijf erg relevant en de algemene economie. Denk aan nieuwe ontwikkelingen in de sector, mogelijke fusies van bedrijven en noem maar op. Dit soort ontwikkelingen kunnen direct zorgen voor een stijging of een daling van de aandelen koers. Ons advies voor SiteOne Landscape Supply is dan ook. Bestudeer de markt goed! Op deze manier voorkom je gekke koersveranderingen. 

Bekijk hieronder hoe veel er momenteel naar SiteOne Landscape Supply wordt gezocht op Google. Een erg belangrijke indicator!

Gaat SiteOne Landscape Supply stijgen in waarde?

Het lijkt erop dat SiteOne Landscape Supply aandelen nog veel groeipotentieel hebben. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen dat ze in prijs zullen stijgen, maar als we zien hoe het bedrijf het in het verleden heeft gedaan, is er nog veel mogelijk. 

Zorg ervoor dat je het bedrijf op de voet volgt en kijk wat andere concurrerende bedrijven doen. Zo kun je zelf voorspellen of SiteOne Landscape Supply aandelen het komende jaar in waarde gaan stijgen en of je je geld in het bedrijf moet gaan investeren.

Investeren via de beste brokers:

5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5

Veelgestelde vragen

Ons team kan geen financieel advies geven, dus we kunnen je niet vertellen om SiteOne Landscape Supply aandelen te kopen of niet, dit is een beslissing die je voor uzelf moet nemen. We kunnen je aanraden om zelf onderzoek te doen. Kijk goed naar het bedrijf waarin je denkt te investeren, bekijk de missie, visie en hun toekomstplannen.

Bestudeer ook technische analyses van aandelenexperts, wat voorspellen zij? Hierna kunt je je eigen mening vormen en beslissen of je SiteOne Landscape Supply aandelen wilt kopen of niet.

SiteOne Landscape Supply aandelen worden verhandeld via een broker zoals DEGIRO. Om te beginnen met handelen moet je een rekening openen bij de broker. Zodra je je account heeft geopend, kun je SiteOne Landscape Supply aandelen kopen, of andere aandelen natuurlijk. Bekijk hier een lijstje van de beste brokers.

Ja, SiteOne Landscape Supply is beursgenoteerd. Aandelen van SiteOne Landscape Supply worden verhandeld op de New York Stock Exchange Inc. Wil je graag aandelen kopen van SiteOne Landscape Supply, dan moet je dus een account aanmaken bij een broker zoals DEGIRO.

Ja, SiteOne Landscape Supply keert waarschijnlijk dividend uit dit jaar. Voor het exacte dividend percentage kan de website van SiteOne Landscape Supply bekeken worden. Mochten er wijzigingen zijn in de plannen voor dividenduitkering door SiteOne Landscape Supply, dan vind je dat ook op de website van de organisatie.

Andere aandelen

Bekijk hieronder nog meer informatie over verschillende aandelen van de AEX en NYSE beurs.