Wilt u al geruime tijd een passief inkomen verdienen zonder een idee te hebben hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Dan is dit artikel de oplossing. In dit artikel zal er worden toegelicht hoe je een passief inkomen moet verdienen door te staken. 

Wat is crypto staken? 

Bent u een beginneling in de crypto wereld? Dan is het van belang dat we bij het begin beginnen. Het is opmerkelijk dat crypto staking 2 woorden zijn die van elkaar verschillen. Crypto komt namelijk van het woord cryptocurrency, een digitaal betaalmiddel die niet fysiek vast te houden is. Staking is afkomstig van het Engels woord stake. Letterlijk vertaald naar het Nederlands betekent het vastzetten of vasthouden. Crypto staken is dus het vasthouden van digitale munten. Dit draagt bij aan het verbeteren en versterken van de blockchain. Dit is een soort digitaal grootboek.  

Open een rekening 

Nu dat we weten wat crypto staken is zullen we toelichten hoe een passief inkomen te verdienen door crypto te staken. Allereerst is het van belang dat er eerst een crypto account wordt aangemaakt. Dit is mogelijk bij een crypto exchange zoals Binance. Voor het aanmaken van de account zal er enkele vragen beantwoord moeten worden. Bij sommige exchanges wordt er een kleine vergoeding in rekening gebracht. Wanneer het account is aangemaakt ontvangt u een bevestigingsbericht.  

Altcoins kopen 

Na het aanmaken van een account is het volgende stap het kopen van altcoins. Het is van belang dat er eerst op onderzoek wordt uitgegaan, zodat er cryptomunten worden aangeschaft die aan het toenemen zijn in waarde. Zoals het reeds bekend is in de wereld van crypto zijn cryptomunten erg volatiel. U logt vervolgens in en kiest voor de optie crypto staken. Er zal dan automatisch crypto gestaked worden op uw account, waarna u hierover een beloning krijg in de vorm van rente. Wilt u nog meer weten over het verdienen van een passief inkomen? Klik dan op https://cryptostakingrewards.nl/