Aandelen Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. (Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo.)

Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo.

CEO

Benedito Pinto Ferreira Braga

Gevestigd in

Sao Paulo

Land

Brazil

Werknemers

Industrie

Water Supply and Irrigation Systems

Sector

Utilities

Website

http://www.sabesp.com.br

Beurs

New York Stock Exchange Inc

Aandelen Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. kopen

5/5

Aandelen Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo.: koers en verwachting

Wat mogen we verwachten van de aandelenkoers van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. in 2022? De koersverwachting hangt van verschillende factoren af. Buiten de (wereld)economie als geheel, is het vooral belangrijk om te kijken naar het bedrijfsprofiel van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo..

Beursgenoteerde bedrijven, zoals Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo., moeten altijd hun doelstellingen en verwachtingen presenteren. Op basis hiervan kan een kleine voorspelling gemaakt worden wat er met de aandelen Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. gaat gebeuren.

Een verwachting van de aandelen van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. is niet meer dan een verwachting, maar door het bedrijf goed te leren kennen kan een redelijk goede inschatting gemaakt worden van het verloop van de aandelenkoers van. Moet je Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen kopen of niet?

Aandelen Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. koers

Datum 24 maart 2023
Slotkoers $9,02 +3,92%
Handelsvolume 4.462.781
Openingskoers $8,68
Hoogste koers $9,06
Laagste koers $8,45
Koersbereik $0,61

Technische analyse - Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen kopen of niet?

Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelenkoers van de afgelopen 5 dagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
24 maart 2023 $9,02 +3,92% 4.462.781 $8,68 $9,06 $8,45
23 maart 2023 $9,04 4,44% 1.259.018 $9,46 $9,47 $8,96
22 maart 2023 $9,41 +0,21% 1.770.195 $9,39 $9,67 $9,31
21 maart 2023 $9,38 0,74% 1.634.861 $9,45 $9,58 $9,36
20 maart 2023 $9,62 1,23% 1.484.787 $9,74 $9,79 $9,57

Aandeel Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. kopen of niet?

Aan aandeel van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. kopen kan een stuk lucratiever zijn dan je geld op een spaarrekening zetten. Daar staat tegenover dat je ook meer risico loopt om juist geld te verliezen. De keuze om een aandeel Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. te kopen moet dan ook weloverwogen zijn. Een beursgenoteerd bedrijf als Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. kan immers ook plotseling veel waarde verliezen door een gebeurtenis of tegenvallende kwartaalcijfers van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo..

De afweging om aandelen van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. te kopen kan je van de volgende factoren laten afhangen:

  • Is het bedrijf financieel gezond
  • Waar staat het bedrijf om bekend
  • Wat is het koersdoel van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo.
  • Wat is de prognose van de aandelenkoers van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. zelf?
  • Hoe ziet de missie en visie van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. eruit
  • Is de organisatie gezond, of rommelt het binnen Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo.?
  • Wat kosten de Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen?
  • Zijn er recente positieve investeringen gedaan door Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo.?

 

Op basis van al deze factoren kan je erachter komen of Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen kopen een verstandig idee is of niet. 

Hoewel je nooit zeker weet wat de aandelen van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. gaan doen, kan er wel een goed onderbouwd risico worden genomen door een Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandeel te kopen als je goed op te hoogte bent van de situatie.

Als je overweegt Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen te kopen, let dan zeker op het nieuws met betrekking tot de aandelen en het bedrijf van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo.. Je kunt ook technische analyses van verschillende aandelenexperts bekijken. Net als ons team hebben meerdere experts hoge verwachtingen van de voorraad van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. en voorspellen dat de prijs het komende jaar in waarde zal stijgen. Is Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. een buy of een not buy? 

Aan het eind van de dag kunnen we je niet vertellen dat je een bepaald aandeel wel of niet moet kopen en je moet deze vraag zelf proberen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet naar de Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelenkoers, voordat je in hun aandelen belegt. Des te beter je onderzoek, des te beter je kansen op een positieve afloop.

Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. nieuws – Koersverwachting aandelen

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws op de beurzen zoals de AEX. Maak er een gewoonte van om de aandelenkoersen, het laatste aandelennieuws en technische analyses te controleren als je een serieuze belegger bent. Zoals we zien, kan de Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo.prijs veel worden beïnvloed in relatie tot het bedrijf, de aandelenmarkt in het algemeen, de CEO van het bedrijf of iets anders dat verband houdt met het bedrijf of de markt waarin het bedrijf actief is. Zelfs mogelijke fusies kunnen de waarde van aandelen flink veranderen. Waarom ons team aanbeveelt om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, zodat je niet verrast wordt door gekke prijswijzigingen die zich kunnen voordoen. Dit zal voorkomen dat je uit het niets een hoop geld verliest.

Veelgestelde vragen over aandelen Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo.

Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen worden verhandeld op de aandelenbeurs. Om te beginnen met handelen moet je een rekening openen bij een beurs. Hier vindt de aan- en verkoop van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen plaats. Zodra je je account heeft geopend, kunt je je geld gaan beleggen en Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen kopen, of andere aandelen natuurlijk.

Het lijkt erop dat Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen nog veel groeipotentieel hebben. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen dat ze in prijs zullen stijgen, maar als we zien hoe het bedrijf het in het verleden heeft gedaan, is er nog veel mogelijk. Zorg ervoor dat je het bedrijf op de voet volgt en kijk wat andere concurrerende bedrijven doen. Zo kunt je zelf voorspellen of Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen het komende jaar in waarde gaan stijgen en of je je geld in het bedrijf moet gaan investeren.

Ons team kan geen financieel advies geven, dus we kunnen je niet vertellen om Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen te kopen of niet, dit is een beslissing die je voor uzelf moet nemen. We kunnen je aanraden om zelf onderzoek te doen. Kijk eens in het bedrijf waarin je denkt te investeren, bekijk hun missie en visie, hun doelen, hun plannen enz. Bestudeer ook technische analyses van aandelenexperts, wat voorspellen zij? Hierna kunt je je eigen mening vormen en beslissen of je Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen wilt kopen of niet.

Ja, Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. keert waarschijnlijk dividend uit dit jaar. Voor het exacte dividend percentage kan de website van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. bekeken worden. Mochten er wijzigingen zijn in de plannen voor dividenduitkering door Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo., dan vind je dat ook op de website van de organisatie.

Of aandelen van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. koopwaardig zijn, kunnen en mogen wij niet zeggen. Wij mogen namelijk geen financieel advies geven.

Om te bepalen of je aandelen van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. koopwaardig vindt, moet je dus zelf op onderzoek uitgaan. Met de eerder genoemde vragen, de tabellen en grafieken op deze pagina kan je een goede inschatting maken of Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen koopwaardig zijn.

De actuele kostprijs van een Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandeel kan je zien in de koerstabel op deze pagina. Houd er rekening mee dat de kosten van een Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandeel constant fluctueert. Bekijk de aandelenkoers van de afgelopen weken en maanden en onderzoek wat het koersdoel, maar ook de koersverwachting is. Op basis hiervan kan je bepalen of de kosten voor een Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandeel aansluiten bij jouw verwachting en of je de Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. aandelen wilt kopen of niet.

Ja, Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. is beursgenoteerd. Aandelen van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo. worden verhandeld op de New York Stock Exchange Inc. Wil je graag aandelen kopen van Companhia de Saneamento Basico do Estado de Sao Paulo., dan moet je dus een account aanmaken bij een belegger die deze beurs in zijn handelsportfolio heeft.

Andere aandelen

Naam Exchange Laatste slotkoers Datum Verschil vorige slotkoers Volume Open Hoogste Laagste
Sunway International Holdings HKEX HKD 0,12 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Great Eagle Holdings HKEX HKD 16,00 24-03-2023 0,00% HKD 291.900 HKD 16,00 HKD 16,40 HKD 15,72
Tai Cheung Holdings HKEX HKD 4,13 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Green Leader Holdings Group HKEX HKD 0,13 24-03-2023 5,04% HKD 580.200 HKD 0,14 HKD 0,14 HKD 0,13
Hang Lung Properties HKEX HKD 15,20 24-03-2023 +2,43% HKD 2.810.000 HKD 14,84 HKD 15,30 HKD 14,78
Tai Sang Land Development HKEX HKD 4,04 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
China Overseas Grand Oceans Group HKEX HKD 3,36 24-03-2023 0,59% HKD 1.880.000 HKD 3,38 HKD 3,43 HKD 3,33
Swire Pacific HKEX HKD 59,60 24-03-2023 1,00% HKD 1.650.000 HKD 60,20 HKD 60,25 HKD 59,50
Sino Land HKEX HKD 10,72 24-03-2023 +0,37% HKD 5.550.000 HKD 10,68 HKD 10,92 HKD 10,54
Hang Seng Bank HKEX HKD 113,50 24-03-2023 1,30% HKD 1.060.000 HKD 115,00 HKD 115,20 HKD 113,30
China Automotive Interior Decoration Holdings HKEX HKD 0,38 24-03-2023 0,00% HKD 4.000 HKD 0,38 HKD 0,38 HKD 0,38
Harbour Centre Development HKEX HKD 7,38 24-03-2023 +0,82% HKD 7.000 HKD 7,32 HKD 7,38 HKD 7,32
LVGEM (China) Real Estate Investment Company HKEX HKD 1,39 24-03-2023 3,47% HKD 12.950.000 HKD 1,44 HKD 1,46 HKD 1,38
Associated International Hotels HKEX HKD 9,37 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Champion Technology Holdings HKEX HKD 0,07 24-03-2023 0,00% HKD 1.630.000 HKD 0,07 HKD 0,07 HKD 0,07
Regal Hotels International Holdings HKEX HKD 3,15 24-03-2023 +0,96% HKD 24.000 HKD 3,12 HKD 3,15 HKD 3,07
China Beidahuang Industry Group Holdings HKEX HKD 0,20 24-03-2023 +0,51% HKD 28.300.000 HKD 0,20 HKD 0,20 HKD 0,19
Lerthai Group HKEX 26-03-2023
Swire Pacific HKEX HKD 9,59 24-03-2023 1,13% HKD 741.060 HKD 9,70 HKD 9,70 HKD 9,59
Hysan Development HKEX HKD 21,90 24-03-2023 +0,23% HKD 1.140.000 HKD 21,85 HKD 22,15 HKD 21,70
Modern Media Holdings HKEX HKD 0,92 24-03-2023 14,81% HKD 7.690.000 HKD 1,08 HKD 1,08 HKD 0,88
Hong Kong & China Gas HKEX HKD 6,94 24-03-2023 0,14% HKD 23.540.000 HKD 6,95 HKD 7,00 HKD 6,94
Xingfa Aluminium Holdings HKEX HKD 7,27 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
China Motor Bus HKEX HKD 76,55 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
China Asia Valley Group HKEX HKD 0,06 24-03-2023 0,00% HKD 17.000 HKD 0,06 HKD 0,06 HKD 0,06
Greenheart Group HKEX HKD 0,07 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Tian An China Investments HKEX HKD 4,00 24-03-2023 0,25% HKD 28.000 HKD 4,01 HKD 4,01 HKD 4,00
Yusei Holdings HKEX HKD 0,54 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
MTR Corporation HKEX HKD 37,80 24-03-2023 0,26% HKD 1.910.000 HKD 37,90 HKD 38,15 HKD 37,80
Herald Holdings HKEX HKD 0,47 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Mexan HKEX HKD 0,08 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Henderson Land Development HKEX HKD 27,00 24-03-2023 +0,56% HKD 1.910.000 HKD 26,85 HKD 27,20 HKD 26,65
Golden Century International Holdings Group HKEX HKD 0,03 24-03-2023 7,41% HKD 34.440.000 HKD 0,03 HKD 0,03 HKD 0,02
China Aerospace International Holdings HKEX HKD 0,43 24-03-2023 +2,38% HKD 171.160 HKD 0,42 HKD 0,43 HKD 0,42
Skyfame Realty (Holdings) HKEX HKD 0,03 24-03-2023 2,86% HKD 3.190.000 HKD 0,04 HKD 0,04 HKD 0,03
Galaxy Entertainment Group HKEX HKD 51,60 24-03-2023 +0,49% HKD 4.000.000 HKD 51,35 HKD 52,15 HKD 51,20
Dynamic Holdings HKEX HKD 9,97 24-03-2023 +1,32% HKD 182.000 HKD 9,84 HKD 10,00 HKD 9,50
GR Properties HKEX HKD 0,95 24-03-2023 0,00% HKD 632.000 HKD 0,95 HKD 0,95 HKD 0,93
Oriental Press Group HKEX HKD 0,60 24-03-2023 1,64% HKD 216.000 HKD 0,61 HKD 0,61 HKD 0,60
Neway Group Holdings HKEX HKD 0,30 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Hong Kong Ferry (Holdings) HKEX HKD 7,30 24-03-2023 +0,69% HKD 166.000 HKD 7,25 HKD 7,30 HKD 7,25
Computer and Technologies Holdings HKEX HKD 2,35 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Guoco Group HKEX HKD 68,00 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Shangri-La Asia HKEX HKD 6,90 24-03-2023 +0,29% HKD 385.800 HKD 6,88 HKD 7,10 HKD 6,88
China Electronics Huada Technology Company HKEX HKD 1,53 24-03-2023 3,16% HKD 4.310.000 HKD 1,58 HKD 1,60 HKD 1,51
First Tractor HKEX HKD 4,04 24-03-2023 0,98% HKD 1.940.000 HKD 4,08 HKD 4,09 HKD 4,00
Hang Lung Group HKEX HKD 13,78 24-03-2023 +1,32% HKD 442.950 HKD 13,60 HKD 13,90 HKD 13,60
Great China Properties Holdings HKEX HKD 0,10 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Summit Ascent Holdings HKEX HKD 0,19 24-03-2023 4,62% HKD 5.780.000 HKD 0,20 HKD 0,20 HKD 0,18
Elate Holdings HKEX HKD 0,41 24-03-2023 +6,58% HKD 1.140.000 HKD 0,38 HKD 0,41 HKD 0,35
China Fortune Holdings HKEX HKD 0,30 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
PCCW HKEX HKD 3,94 24-03-2023 0,25% HKD 5.970.000 HKD 3,95 HKD 3,99 HKD 3,94
Rich Goldman Holdings HKEX HKD 0,06 24-03-2023 +1,59% HKD 140.000 HKD 0,06 HKD 0,07 HKD 0,06
Grand Ocean Advanced Resources Company HKEX HKD 0,36 24-03-2023 +2,86% HKD 348.090 HKD 0,35 HKD 0,37 HKD 0,35
Amber Hill Financial Holdings HKEX HKD 1,97 24-03-2023 1,50% HKD 208.460 HKD 2,00 HKD 2,01 HKD 1,93
Lee Hing Development HKEX HKD 0,52 16-03-2021 13,33% HKD 7.000 HKD 0,60 HKD 0,60 HKD 0,52
Hong Kong & Shanghai Hotels HKEX HKD 7,84 24-03-2023 +0,51% HKD 34.000 HKD 7,80 HKD 8,00 HKD 7,80
Power Assets Holdings HKEX HKD 41,90 24-03-2023 +0,96% HKD 2.320.000 HKD 41,50 HKD 41,95 HKD 41,45
Chevalier International Holdings HKEX HKD 7,05 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Far East Holdings International HKEX HKD 0,09 24-03-2023 +5,88% HKD 429.000 HKD 0,09 HKD 0,09 HKD 0,08
Hong Kong Finance Investment Holding Group HKEX HKD 0,12 24-03-2023 +1,69% HKD 808.000 HKD 0,12 HKD 0,12 HKD 0,11
Kowloon Development HKEX HKD 8,26 24-03-2023 0,84% HKD 24.000 HKD 8,33 HKD 8,34 HKD 8,26
Wharf (Holdings) HKEX HKD 18,22 24-03-2023 0,98% HKD 885.130 HKD 18,40 HKD 18,38 HKD 18,12
Century Legend (Holdings) HKEX HKD 0,10 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
CLP Holdings HKEX HKD 56,40 24-03-2023 0,62% HKD 1.750.000 HKD 56,75 HKD 57,25 HKD 56,35
Northeast Electric Development HKEX HKD 0,33 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Wong`s International Holdings HKEX HKD 1,87 24-03-2023 +1,08% HKD 59.000 HKD 1,85 HKD 1,87 HKD 1,80
Cross-Harbour (Holdings) HKEX HKD 10,72 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Fairwood Holdings HKEX HKD 11,60 24-03-2023 0,85% HKD 9.000 HKD 11,70 HKD 11,70 HKD 11,60
AMS Public Transport Holdings HKEX HKD 0,62 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
V1 Group HKEX HKD 0,22 24-03-2023 0,45% HKD 3.800.000 HKD 0,22 HKD 0,22 HKD 0,21
Hong Kong Food Investment Holdings HKEX HKD 0,54 24-03-2023 1,82% HKD 14.000 HKD 0,55 HKD 0,55 HKD 0,52
Ban Loong Holdings HKEX HKD 0,25 20-06-2022 +0,40% HKD 22.000 HKD 0,25 HKD 0,25 HKD 0,25
China Lumena New Materials HKEX 26-03-2023
Miramar Hotel & Investment HKEX HKD 11,78 24-03-2023 0,17% HKD 6.000 HKD 11,80 HKD 11,80 HKD 11,78
Chen Hsong Holdings HKEX HKD 1,83 24-03-2023 +2,23% HKD 100.000 HKD 1,79 HKD 1,84 HKD 1,76
Sun Hung Kai & Co. HKEX HKD 3,02 24-03-2023 0,33% HKD 311.000 HKD 3,03 HKD 3,05 HKD 3,00
C.P. Pokphand HKEX HKD 1,11 30-11-2021 0,00% HKD 83.420.000 HKD 1,11 HKD 1,13 HKD 1,11
Shougang Concord Century Holdings HKEX HKD 0,18 24-03-2023 2,76% HKD 196.000 HKD 0,18 HKD 0,18 HKD 0,18
Cinda International Holdings HKEX HKD 0,34 24-03-2023 +3,08% HKD 246.000 HKD 0,33 HKD 0,34 HKD 0,33
Hop Hing Group Holdings HKEX HKD 0,08 30-11-2021 0,00% HKD 8.420.000 HKD 0,08 HKD 0,08 HKD 0,08
Gold Peak Industries (Holdings) HKEX HKD 0,57 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Sun Hung Kai Properties HKEX HKD 107,20 24-03-2023 +1,32% HKD 2.110.000 HKD 105,80 HKD 108,30 HKD 105,80
Bank of East Asia HKEX HKD 9,65 24-03-2023 0,82% HKD 1.240.000 HKD 9,73 HKD 9,78 HKD 9,63
Stelux Holdings International HKEX HKD 0,07 24-03-2023 14,29% HKD 3.000 HKD 0,08 HKD 0,08 HKD 0,07
Far East Consortium International HKEX HKD 1,93 24-03-2023 +0,52% HKD 702.900 HKD 1,92 HKD 1,94 HKD 1,91
Get Nice Holdings HKEX HKD 0,15 24-03-2023 +0,67% HKD 300.000 HKD 0,15 HKD 0,15 HKD 0,15
Transport International Holdings HKEX HKD 10,58 24-03-2023 1,31% HKD 108.920 HKD 10,72 HKD 10,72 HKD 10,44
Keyne HKEX HKD 0,03 24-03-2023 3,85% HKD 3.130.000 HKD 0,03 HKD 0,03 HKD 0,02
New World Development HKEX HKD 21,40 24-03-2023 0,23% HKD 2.710.000 HKD 21,45 HKD 21,65 HKD 21,15
Far East Hotels and Entertainment HKEX HKD 0,67 24-03-2023 4,29% HKD 1.300.000 HKD 0,70 HKD 0,70 HKD 0,67
CK Hutchison Holdings HKEX HKD 48,50 24-03-2023 0,00% HKD 3.220.000 HKD 48,50 HKD 48,95 HKD 48,35
Y.T.Realty Group HKEX HKD 0,54 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
China New Economy Fund HKEX HKD 0,17 24-03-2023 0,00% HKD 100.000 HKD 0,17 HKD 0,17 HKD 0,17
Henderson Investment HKEX HKD 0,28 24-03-2023 0,00% HKD 260.000 HKD 0,28 HKD 0,29 HKD 0,28
Dickson Concepts (International) HKEX HKD 4,02 24-03-2023 +0,75% HKD 5.000 HKD 3,99 HKD 4,05 HKD 3,99
Termbray Industries International (Holdings) HKEX HKD 0,53 24-03-2023 +1,92% HKD 52.000 HKD 0,52 HKD 0,53 HKD 0,52
Sichuan Expressway HKEX HKD 1,94 24-03-2023 +0,52% HKD 724.000 HKD 1,93 HKD 1,94 HKD 1,92
Asia Commercial Holdings HKEX HKD 0,22 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Puxing Energy HKEX HKD 0,64 24-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0