China Life Insurance kopen of niet?

China Life Insurance Co

CEO

Gevestigd in

Beijing

Land

China (Mainland)

Industrie

Direct Life Insurance Carriers

Sector

Finance and Insurance

Beurs

New York Stock Exchange Inc

China Life Insurance aandelen kopen

5/5

China Life Insurance aandeel advies

Wat kunnen we verwachten van de aandelen koers van China Life Insurance in 2023? De koersverwachting hangt af van verschillende factoren. Buiten de algemene wereldeconomie, is het belangrijk om te kijken naar het bedrijfsprofiel van China Life Insurance.

China Life Insurance is de afgelopen periode positief in het nieuws geweest, waardoor verschillende aandelen experts positieve verwachtingen hebben voor de aandelenkoers. Beursgenoteerde bedrijven zoals China Life Insurance presenteren jaarlijks hun plannen en doelstellingen. Op basis hiervan kan een koersprognose worden gemaakt. Zo zijn er ook vele experts die hun advies geven of het de moeite waard is om China Life Insurance te kopen of niet. Alhoewel wij geen financieel advies kunnen geven voor het kopen van aandelen, kunnen wij wel onze verwachtingen delen.

Moet je China Life Insurance aandelen kopen of niet? Een verwachting van de China Life Insurance aandelen is op het einde van de dag niets meer dan een verwachting. Probeer het bedrijf goed te leren kennen en bestudeer wat er in het verleden allemaal met de koers is gebeurd. Op basis hiervan kun je zelf een inschatting doen

Eenvoudig beleggen in China Life Insurance aandelen via dit stappenplan:

Broker kiezen

Kies de juiste broker die past bij jouw doelstellingen (wij raden DEGIRO aan!).

Geld overmaken

Maak eenvoudig geld over via verschillende betaalmogelijkheden!

Aandeel zoeken

Zoek het aandeel China Life Insurance binnen de broker.

Beleggen

Start met beleggen in China Life Insurance aandelen!

China Life Insurance aandelen kopen? Beleg via DEGIRO!

China Life Insurance aandeel vandaag kopen of niet? Advies

China Life Insurance koers informatie

Datum 1 september 2022
Slotkoers $7,05 0,56%
Handelsvolume 1.187.227
Openingskoers $7,09
Hoogste koers $7,10
Laagste koers $7,03
Koersbereik $0,07

China Life Insurance aandelenkoers van de afgelopen 5 dagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 september 2022 $7,05 0,56% 1.187.227 $7,09 $7,10 $7,03
31 augustus 2022 $7,11 +0,85% 978.364 $7,05 $7,13 $7,05
30 augustus 2022 $6,96 1,00% 585.250 $7,03 $7,04 $6,95
26 augustus 2022 $7,13 2,06% 747.158 $7,28 $7,29 $7,13
25 augustus 2022 $7,29 +0,83% 2.161.597 $7,23 $7,44 $7,21

Aandeel China Life Insurance verwachting

Een aandeel van China Life Insurance kopen kan een stuk lucratiever zijn dan je geld op een spaarrekening zetten. Daar staat tegenover dat je ook meer risico loopt om juist geld te verliezen. De keuze om China Life Insurance aandelen te kopen moet dan ook weloverwogen zijn. Een beursgenoteerd bedrijf als China Life Insurance kan immers ook plotseling veel waarde verliezen door een gebeurtenis of tegenvallende kwartaalcijfers van China Life Insurance.

De afweging om aandelen van China Life Insurance te kopen kan je van de volgende factoren laten afhangen:

  • Is het bedrijf financieel gezond?
  • Waar staat het bedrijf om bekend?
  • Wat is het koersdoel van China Life Insurance?
  • Wat is de prognose van de aandelenkoers van China Life Insurance zelf?
  • Hoe ziet de missie en visie van China Life Insurance eruit?
  • Is de organisatie gezond, of rommelt het binnen China Life Insurance?
  • Wat kosten de China Life Insurance aandelen?
  • Zijn er recente positieve investeringen gedaan door China Life Insurance?

Op basis van al deze factoren kan je erachter komen of China Life Insurance aandelen kopen een verstandig idee is of niet. Hoewel je nooit zeker weet wat de aandelen van China Life Insurance gaan doen, kan er wel een goed onderbouwd risico worden genomen door een China Life Insurance aandeel te kopen als je goed op de hoogte bent van de huidige situatie.

Als je overweegt China Life Insurance aandelen te kopen, let dan zeker op het nieuws met betrekking tot de aandelen en het bedrijf van China Life Insurance. Je kunt ook technische analyses van verschillende aandelenexperts bekijken. Net als ons team hebben meerdere experts hoge verwachtingen van de voorraad van China Life Insurance en voorspellen dat de prijs het komende jaar in waarde zal stijgen. Is China Life Insurance een buy of een not buy? 

Aan het eind van de dag kunnen we je niet vertellen dat je een bepaald aandeel wel of niet moet kopen en je moet deze vraag zelf proberen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet naar de China Life Insurance aandelenkoers, voordat je in hun aandelen belegt. Des te beter je onderzoek, des te beter je kansen op een positieve afloop. Wij geven dan ook geen financieel advies.

China Life Insurance advies

Blijf altijd op de hoogte van het laatste aandelennieuws door beurzen zoals de AEX goed in de gaten te houden. Maak er een gewoonte van om regelmatig even de koersen even door te nemen, het laatste aandelennieuws te checken en technische analyses te bekijken. Dit is vooral belangrijk als je serieus wilt beleggen. 

We zien dat het bedrijf en hun huidige ontwikkelingen vaak een directe relatie heeft met de China Life Insurance koers. Hiernaast is ook de sector van het bedrijf erg relevant en de algemene economie. Denk aan nieuwe ontwikkelingen in de sector, mogelijke fusies van bedrijven en noem maar op. Dit soort ontwikkelingen kunnen direct zorgen voor een stijging of een daling van de aandelen koers. Ons advies voor China Life Insurance is dan ook. Bestudeer de markt goed! Op deze manier voorkom je gekke koersveranderingen. 

Bekijk hieronder hoe veel er momenteel naar China Life Insurance wordt gezocht op Google. Een erg belangrijke indicator!

Gaat China Life Insurance stijgen in waarde?

Het lijkt erop dat China Life Insurance aandelen nog veel groeipotentieel hebben. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen dat ze in prijs zullen stijgen, maar als we zien hoe het bedrijf het in het verleden heeft gedaan, is er nog veel mogelijk. 

Zorg ervoor dat je het bedrijf op de voet volgt en kijk wat andere concurrerende bedrijven doen. Zo kun je zelf voorspellen of China Life Insurance aandelen het komende jaar in waarde gaan stijgen en of je je geld in het bedrijf moet gaan investeren.

Investeren via de beste brokers:

5/5
5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5

Veelgestelde vragen

Ons team kan geen financieel advies geven, dus we kunnen je niet vertellen om China Life Insurance aandelen te kopen of niet, dit is een beslissing die je voor uzelf moet nemen. We kunnen je aanraden om zelf onderzoek te doen. Kijk goed naar het bedrijf waarin je denkt te investeren, bekijk de missie, visie en hun toekomstplannen.

Bestudeer ook technische analyses van aandelenexperts, wat voorspellen zij? Hierna kunt je je eigen mening vormen en beslissen of je China Life Insurance aandelen wilt kopen of niet.

China Life Insurance aandelen worden verhandeld via een broker zoals DEGIRO. Om te beginnen met handelen moet je een rekening openen bij de broker. Zodra je je account heeft geopend, kun je China Life Insurance aandelen kopen, of andere aandelen natuurlijk. Bekijk hier een lijstje van de beste brokers.

Ja, China Life Insurance is beursgenoteerd. Aandelen van China Life Insurance worden verhandeld op de New York Stock Exchange Inc. Wil je graag aandelen kopen van China Life Insurance, dan moet je dus een account aanmaken bij een broker zoals DEGIRO.

Ja, China Life Insurance keert waarschijnlijk dividend uit dit jaar. Voor het exacte dividend percentage kan de website van China Life Insurance bekeken worden. Mochten er wijzigingen zijn in de plannen voor dividenduitkering door China Life Insurance, dan vind je dat ook op de website van de organisatie.

Andere aandelen

Bekijk hieronder nog meer informatie over verschillende aandelen van de AEX en NYSE beurs.