Cactus kopen of niet?

Cactus Inc

CEO

Scott Bender

Gevestigd in

Houston

Land

US

Industrie

Oil and Gas Field Machinery and Equipment Manufacturing

Sector

Manufacturing

Beurs

New York Stock Exchange Inc

Cactus aandelen kopen

5/5

Cactus aandeel advies

Wat kunnen we verwachten van de aandelen koers van Cactus in 2024? De koersverwachting hangt af van verschillende factoren. Buiten de algemene wereldeconomie, is het belangrijk om te kijken naar het bedrijfsprofiel van Cactus.

Cactus is de afgelopen periode positief in het nieuws geweest, waardoor verschillende aandelen experts positieve verwachtingen hebben voor de aandelenkoers. Beursgenoteerde bedrijven zoals Cactus presenteren jaarlijks hun plannen en doelstellingen. Op basis hiervan kan een koersprognose worden gemaakt. Zo zijn er ook vele experts die hun advies geven of het de moeite waard is om Cactus te kopen of niet. Alhoewel wij geen financieel advies kunnen geven voor het kopen van aandelen, kunnen wij wel onze verwachtingen delen.

Moet je Cactus aandelen kopen of niet? Een verwachting van de Cactus aandelen is op het einde van de dag niets meer dan een verwachting. Probeer het bedrijf goed te leren kennen en bestudeer wat er in het verleden allemaal met de koers is gebeurd. Op basis hiervan kun je zelf een inschatting doen

Eenvoudig beleggen in Cactus aandelen via dit stappenplan:

Broker kiezen

Kies de juiste broker die past bij jouw doelstellingen (wij raden DeGiro Freedom24 aan!).

Geld overmaken

Maak eenvoudig geld over via verschillende betaalmogelijkheden!

Aandeel zoeken

Zoek het aandeel Cactus binnen de broker.

Beleggen

Start met beleggen in Cactus aandelen!

Cactus aandelen kopen? Beleg via DeGiro!

Cactus aandeel vandaag kopen of niet? Advies

Cactus koers informatie

Datum 17 juli 2023
Slotkoers $47,44 +2,44%
Handelsvolume 337.112
Openingskoers $46,31
Hoogste koers $47,77
Laagste koers $46,31
Koersbereik $1,46

Cactus aandelenkoers van de afgelopen 5 dagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
17 juli 2023 $47,44 +2,44% 337.112 $46,31 $47,77 $46,31
14 juli 2023 $46,49 1,06% 421.067 $46,99 $47,11 $46,42
13 juli 2023 $47,54 +1,69% 607.423 $46,75 $47,55 $46,11
12 juli 2023 $46,66 0,26% 502.739 $46,78 $47,00 $46,14
11 juli 2023 $45,88 +3,73% 722.565 $44,23 $46,05 $43,64

Aandeel Cactus verwachting

Een aandeel van Cactus kopen kan een stuk lucratiever zijn dan je geld op een spaarrekening zetten. Daar staat tegenover dat je ook meer risico loopt om juist geld te verliezen. De keuze om Cactus aandelen te kopen moet dan ook weloverwogen zijn. Een beursgenoteerd bedrijf als Cactus kan immers ook plotseling veel waarde verliezen door een gebeurtenis of tegenvallende kwartaalcijfers van Cactus.

De afweging om aandelen van Cactus te kopen kan je van de volgende factoren laten afhangen:

  • Is het bedrijf financieel gezond?
  • Waar staat het bedrijf om bekend?
  • Wat is het koersdoel van Cactus?
  • Wat is de prognose van de aandelenkoers van Cactus zelf?
  • Hoe ziet de missie en visie van Cactus eruit?
  • Is de organisatie gezond, of rommelt het binnen Cactus?
  • Wat kosten de Cactus aandelen?
  • Zijn er recente positieve investeringen gedaan door Cactus?

Op basis van al deze factoren kan je erachter komen of Cactus aandelen kopen een verstandig idee is of niet. Hoewel je nooit zeker weet wat de aandelen van Cactus gaan doen, kan er wel een goed onderbouwd risico worden genomen door een Cactus aandeel te kopen als je goed op de hoogte bent van de huidige situatie.

Als je overweegt Cactus aandelen te kopen, let dan zeker op het nieuws met betrekking tot de aandelen en het bedrijf van Cactus. Je kunt ook technische analyses van verschillende aandelenexperts bekijken. Net als ons team hebben meerdere experts hoge verwachtingen van de voorraad van Cactus en voorspellen dat de prijs het komende jaar in waarde zal stijgen. Is Cactus een buy of een not buy? 

Aan het eind van de dag kunnen we je niet vertellen dat je een bepaald aandeel wel of niet moet kopen en je moet deze vraag zelf proberen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet naar de Cactus aandelenkoers, voordat je in hun aandelen belegt. Des te beter je onderzoek, des te beter je kansen op een positieve afloop. Wij geven dan ook geen financieel advies.

Cactus advies

Blijf altijd op de hoogte van het laatste aandelennieuws door beurzen zoals de AEX goed in de gaten te houden. Maak er een gewoonte van om regelmatig even de koersen even door te nemen, het laatste aandelennieuws te checken en technische analyses te bekijken. Dit is vooral belangrijk als je serieus wilt beleggen. 

We zien dat het bedrijf en hun huidige ontwikkelingen vaak een directe relatie heeft met de Cactus koers. Hiernaast is ook de sector van het bedrijf erg relevant en de algemene economie. Denk aan nieuwe ontwikkelingen in de sector, mogelijke fusies van bedrijven en noem maar op. Dit soort ontwikkelingen kunnen direct zorgen voor een stijging of een daling van de aandelen koers. Ons advies voor Cactus is dan ook. Bestudeer de markt goed! Op deze manier voorkom je gekke koersveranderingen. 

Bekijk hieronder hoe veel er momenteel naar Cactus wordt gezocht op Google. Een erg belangrijke indicator!

Gaat Cactus stijgen in waarde?

Het lijkt erop dat Cactus aandelen nog veel groeipotentieel hebben. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen dat ze in prijs zullen stijgen, maar als we zien hoe het bedrijf het in het verleden heeft gedaan, is er nog veel mogelijk. 

Zorg ervoor dat je het bedrijf op de voet volgt en kijk wat andere concurrerende bedrijven doen. Zo kun je zelf voorspellen of Cactus aandelen het komende jaar in waarde gaan stijgen en of je je geld in het bedrijf moet gaan investeren.

Investeren via de beste brokers:

5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5

Veelgestelde vragen

Ons team kan geen financieel advies geven, dus we kunnen je niet vertellen om Cactus aandelen te kopen of niet, dit is een beslissing die je voor uzelf moet nemen. We kunnen je aanraden om zelf onderzoek te doen. Kijk goed naar het bedrijf waarin je denkt te investeren, bekijk de missie, visie en hun toekomstplannen.

Bestudeer ook technische analyses van aandelenexperts, wat voorspellen zij? Hierna kunt je je eigen mening vormen en beslissen of je Cactus aandelen wilt kopen of niet.

Cactus aandelen worden verhandeld via een broker zoals DEGIRO. Om te beginnen met handelen moet je een rekening openen bij de broker. Zodra je je account heeft geopend, kun je Cactus aandelen kopen, of andere aandelen natuurlijk. Bekijk hier een lijstje van de beste brokers.

Ja, Cactus is beursgenoteerd. Aandelen van Cactus worden verhandeld op de New York Stock Exchange Inc. Wil je graag aandelen kopen van Cactus, dan moet je dus een account aanmaken bij een broker zoals DEGIRO.

Ja, Cactus keert waarschijnlijk dividend uit dit jaar. Voor het exacte dividend percentage kan de website van Cactus bekeken worden. Mochten er wijzigingen zijn in de plannen voor dividenduitkering door Cactus, dan vind je dat ook op de website van de organisatie.

Andere aandelen

Bekijk hieronder nog meer informatie over verschillende aandelen van de AEX en NYSE beurs.